0 In Makeup

Jeg har lavet et online makeup kursus!

OH YES!! Hvor har jeg dog glædet mig til at dele det her med jer.

På det seneste har der været rigtig stor forespørgelse på nye datoer for mine makeup kurser og om jeg kommer rundt i landet… lige nu er det desværre rigtig svært pga. fyldt kalender, derfor jeg tænkte jeg Hey! hvis jeg laver det samme online, så kan alle se det og være med. Derfor har jeg opbygget mit online makeup kursus på præcis samme måde som det fysiske kursus, nemlig ved at jeg forklarer og viser trin-for-trin hvordan jeg gør, så kan du stoppe videoen og gøre det efter – tjek, næste step. Jeg synes selv det er pisse smart, haha.

Disclaimer, jeg er hverken makeup artist eller verdensmester, jeg er såmænd bare en kvinde, der altid har gået med makeup, synes det er sjovt og har en fest med at teste forskellige ting og farver af. Gennem årerne gik det op for mig hvor mange kvinder der gir’ op, tænker det der øjenskygge kan jeg slet ikke finde ud af og ender med kun at tage mascara på – det er der skam ikke noget galt med overhovedet, vi behøver ikke farvelade hver dag og altid. Men fedt at kunne lægge en flot makeup ikk?! Jeg lærer dig grundprincipperne og så kan du selv skrue og ned, alt efter dit humør og din personlighed.

Du finder det online makeup kursus her.

Stort knus

Karina.

Stort og inderligt tak til Pernille Rahbek og Maya Ravn som har filmet de her videoer, som gjorde mig så tryg og fjollet samtidigt. I er de største stjerner!

Ps. det er planen er der kommer nye fysiske makeup kurser i København indenfor den nærmeste fremtid, hold øje med min Instagram for datoer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply