72 In Krop & Velvære

Min mave strejker og har virkelig brug for lidt TLC!

TLC er selvfølgelig tender loving care – fordi jeg er så møg international 😉

Jeg så fornylig et opslag hvor der stod; at 70% af alle sygdomme stammer fra vores mave/tarm region, det er vildt ikk’?! Det er pga. forkert bakterieflora i tarmen, vi spiser for meget sukker og forarbejdet mad, stress er også en faktor – den ramte lige plet hos mig, for man ved det jo godt. Og med flere ugers non-stop oppustethed og ondt i maven, fik jeg pres over hvad det nu skulle betyde, uden af være Ph.d. i noget som helst, kan jeg jo godt regne ud at der er tale om en kraftig ubalance og jeg derfor reagerer på stort set alt. Så jeg gik over til ren skånekost, allermest grøntsager. Jeg kan virkelig godt lide grønt med det ligner ikke damen her at skære ned på diverse kød og proteiner, men jeg kunne bare mærke jeg skulle gøre det, samtidigt med det, startede jeg en udrensningskur fra Renew Life. Det er 2 kapsler morgen og 2 aften som er 100% urtebaseret og har fokus på at rense alle kroppens organer og ikke mindst huden – hurra. Jeg er åbenbart så pisse overfladisk at jeg går op i det man kan se udvendigt også, men jeg har døjet med hormon knopper på hals og kæbeparti siden min søn Joel blev født og det er så irriterende. Og grimt!

Detaljerne omkring de 15 dages udrensning skal jeg spare dig for, jeg vil bare nøjes med at fortælle at DET VIRKER – og lidt ’alene tid’ i huset i den forbindelse ikke er af vejen, haha.

Nu er jeg så gået i gang med fase 2 – det gøres med mælkesyrebakterier som bygger stille og roligt op igen, så man får en sund og god tarmflora. Jeg tænker jeg bliver sund, frisk og tynd nu! 😉 Jeg kan i hvert fald mærke at min energi og humør er vendt tilbage, og det er så dejligt.

Jeg var kæk og ringede til firmaet bag og spurgte om ikke jeg måtte lave en konkurrence til jer, så I også kunne være heldige at mærke den positive virkning. Og det måtte jeg godt. Har 5 sæt at gøre godt med, som bygger på Rens ud og Byg op filosofien. Så hvis du kunne tænke dig at vinde et sæt, skal du skrive om du ønsker en mild (First Cleanse) eller kraftig udrensning (Pure Cleanse) om du ønsker at bygge op med mælkesyrebakterier der også afhjælper blærebetændelse/candida ( Pure Biotic Kvinde) eller blot bygge tarmen op igen (Pure Biotic Premium).

Jeg har sat links ind ovenstående, så du kan læse mere om hvert enkelt Pure Biotic produkt.

Skriv hvilken kombi du ønsker i kommentarfeltet herunder på blogindlægget og ikke på FB siden eller andre steder, så finder jeg de 5 heldige vindere på onsdag den 6. December 2017.

Good luck Chuck!

KONKURRENCEN ER NU SLUT OG DE 5 VINDERE BLEV: Anne-Sofie Groth, Line, Krestine Nørgaard, Line (ikke påført efternavn, men fundet) og Anne Skovbak Kiel – stort tillykke!! Send mig en mail med din adresse OG telefonnummer (vigtigt til fragten) TUSIND TAK TIL ALLE SOM DELTOG 🙂

 • Reklame for Renew Life

 

Kald mig bare Martha Stewart

For jeg vil også lige en dele en vegetar ret vi lavede fornylig, den smagte mega godt og selv Junior på 11 kunne li’ den.

Broccoli

Mini majs (købte friske hos Asiatisk supermarked, dåseudgaven en lidt nasty)

Carl Johan svampe (de smagte lækkert nøddeagtigt)

Bambus skud

Romanesco (som er en slags moderne udgave af blomkål)

Cashew nødder

Lav evt. Ris ved siden af

 • Skær det hele i små stykker og steg det på panden i kokosolie

Anret risen på tallerken, læg de stegte grøntsager ovenpå, dryp med en smule Tamari (som er en sundere udgave af soya), drys med ristede sesamfrø og tilsæt en smule Goma dressing.

 

 

 

 

 

You Might Also Like

72 Comments

 • Reply
  Anika
  december 3, 2017 at 11:33 am

  Jeg vil virkelig gerne vinde Pure cleanse. Og Pure Biotic Women.
  Jeg har allerede prøvet first cleanse og det var en succes! Særligt efter en nylig overstået graviditet har min krop brug for at komme back on track 😊

 • Reply
  Marianne ekmann
  december 3, 2017 at 11:31 am

  Jeg vil lade min datter @emilieekmann vinde hun vil have brug for det🎄🎄 (den milde udrensning)

 • Reply
  Kathrine
  december 3, 2017 at 11:27 am

  Den milde udrensning og opbygning med mælkesyre bakterier!👏🏼❤️

 • Reply
  Anne S
  december 3, 2017 at 11:23 am

  En First Cleanse og Pure Biotic Premium lyder som en vinderkombination for mig – tak fordi du giver os muligheden og for dit altid positive livssyn, det smitter 😘

 • Reply
  Karina hansen
  december 3, 2017 at 11:11 am

  Hvis jeg skulle være så heldig vil jeg gerne vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde 🍀
  Har haft en virkelig travl periode og trænger til er energiboost 😊💪🏻

 • Reply
  Mathilda Yokelin
  december 3, 2017 at 11:07 am

  Mega najs😍😄🙏🏻👌🏼
  Kunne så godt bruge premium pakken til opbygning efter flere års stress og alle mulig trælse krops issues ❤️

 • Reply
  Mette Heerwagen Abrahamsen
  december 3, 2017 at 10:55 am

  Kære KARINA ❤️ Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde First Cleanse og Pure Biotic kvinde. Døjer så meget med udu i understellet og selv tænkt på at prøve dem. Så HÅÅÅÅBER jeg bliver den heldige. Rigtig god søndag ❤️🙏🏽🌈🍀

 • Reply
  Josephine
  december 3, 2017 at 10:41 am

  Jeg ville blive meget glad hvis jeg var så heldig at vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde! 🤞🏼🍀

 • Reply
  Camilla Wulff
  december 3, 2017 at 10:36 am

  Mega stort juleønske at få så fin en hud som din!!🙌🏼🙌🏼
  Ville elske at prøve Pure Cleanse og Pure Biotic Premium🙏🏼🙏🏼 Oplever desværre ligenu at min ellers så nemme og medgørlige hud går helt amok så tænker de to produkter kunne være lige noget for mig🙋🏽 Jeg krydser fingre🤞🏼🤞🏼🎄💕
  Bh Camilla

 • Reply
  Karen Rosenfeldt
  december 3, 2017 at 10:35 am

  Hej Karina. Jeg blev skilt i sommers og flyttede i lejlighed med mine 3 drenge. Siden da har jeg været syg SÅ mange gange med bla. blærebetændelse, nyrebækkenbetændelse, influenza, forstoppelse osv🙄 Hvad stress ikke gør ved kroppen🙈 Jeg kunne godt tænke mig at prøve de piller der afhjælper blærebetændelse medmindre udrensningen ville være bedre for min krop…?
  Tak for dine altid dejlige blogindlæg – du får mig altid til at smile❤️
  Kh Karen

 • Reply
  Lucca
  december 3, 2017 at 10:33 am

  Jeg ville elske at vinde den kraftige udrensning og Pure Beotic Premium🙏💕

 • Reply
  Pernille juul
  december 3, 2017 at 10:19 am

  Hej Karina – jeg ku virkelig godt tænke mig den kraftige samt extra til betændelses tilstande. Jeg har nogle gigt symptomer i skuldre og hænder og har flere gange tænkt over om udrensning kunne være er sted at starte behandling. Dette ville være en genial kickstart. Kh Pernille juul

 • Reply
  Anne bertram
  december 3, 2017 at 10:11 am

  i en travlt hverdag med forkert mad og et arbejdsliv på landevejen som kan give lidt søvn problemer – så kunne det være fantastisk at vinde et udresningssæt . Mine problemer er helt klart tarmen og oppustethed og derfor ville jeg være så taknemmelig for at vinde First cleanse og pure biotic premium.
  Glædelig jul ❤️🎄

 • Reply
  Krestine Nørgaard
  december 3, 2017 at 9:52 am

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde 😇🙏

 • Reply
  Lea Tang Møller
  december 3, 2017 at 7:29 am

  Hej Karina, først og fremmest tak for dine inspirerende videoer. Elsker din energi! Keep it up!

  Skulle jeg være heldigst vinde, vil jeg meget gerne prøve Pure Cleanse og Pure Biotic Premium.

  Venlig hilsen

  Lea

 • Reply
  Lonni
  december 2, 2017 at 5:28 pm

  Jeg har siden en operation i min mave/Tarm haft rigtig mange problemer..og tænker det ville være en fin måde at få udrenset hele systemt på..😌
  Så purecleanse til en krafti udrensning ogbiotic premium..🌸💕🌺kærligst lonni

 • Reply
  Signe Christiani
  december 2, 2017 at 8:30 am

  Er da så frisk på at prøve FIRST CLEANSE og PURE BIOTIC PREMIUM ✨🍀♥️😊☀️

 • Reply
  Christina kragh
  december 2, 2017 at 3:03 am

  Jeg ville gerne prøve first Clemens og pure biotic wau en fin ting at vinde 🤗

 • Reply
  Jannie Rosendal Kristensen
  december 1, 2017 at 10:56 pm

  Jeg står ved en skillevej i mit liv og dealer med mit livs hidtil største identitetskrise ift job og livskvalitet.
  Det ses på min hun og mærkes på min mave.
  Jeg drømmer om at vinde og genvinde lidt balance dag for dag.

  Håber jeg vinder pure cleanse – til kraftig udrensning og helt alm genopbygning efterfølgende❤️

 • Reply
  Julie Mortensen
  december 1, 2017 at 10:29 pm

  Uh, jeg kunne super godt tænke mig Pure Biotic Kvinde 🤞🏼🍀 håber og krydser fingre❤️

 • Reply
  Pernille Ørtoft Høllede Nielsen
  december 1, 2017 at 9:51 pm

  Pure biotic kvinde💞💕💞

 • Reply
  Karina
  december 1, 2017 at 4:16 pm

  Xer fingre. Det vil jeg meget gerne prøve. Hvis jeg er heldig, så ønsker jeg First Cleanse og Biotic Primium.
  Tak for konkurrencen.

 • Reply
  Sanne L
  december 1, 2017 at 3:42 pm

  Hvor er det en god ide med sådan en totrins-raket, der først renser og så genopbygger. Ligesom dig har jeg også sat min tarm på to-do listen, det er jo en total powerdel af kroppen, der ofte får alt for lidt opmærksomhed. Tak for den fine gaveregn, krydser fingre for jeg vinder Pure Cleanse og Pure Biotic Premium.

 • Reply
  Tina Lykke
  december 1, 2017 at 3:22 pm

  Jeg kunne godt tænke mig den milde udrensning og opbygning af tarmen bagefter, i håb om at slippe af med den ballon-mave og de mavekneb, jeg ind imellem render rundt med 🙂

 • Reply
  Mila
  december 1, 2017 at 2:24 pm

  Jag vil gerne prøve at bygge op med mælkesyrebakterier der også afhjælper blærebetændelse

 • Reply
  Ulla-Mai Komi
  december 1, 2017 at 10:41 am

  Jeg ville godt være med på den milde, og bygge min tarm op igen👌

 • Reply
  Ruya Eskimergen
  december 1, 2017 at 10:29 am

  Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde. Tak 🙂

 • Reply
  Nina PB
  december 1, 2017 at 10:20 am

  First pure, og kvinde. det gad jeg godt at vinde (undskyld rimet, jeg lover ikke at fortsætte kommentaren som en lejlighedssang!!
  Jeg spiser og drikker mange probiotiske ting i forvejen, og synes det gør en rigtig god firskel for både humør, fordøjelse og hud. Det hænger jo sammen, skidtet.

 • Reply
  Hanne
  december 1, 2017 at 8:02 am

  Lyder spændende! Jeg vil rigtig gerne prøve First Cleanse og Pure Biotic Premium.

 • Reply
  Simone
  december 1, 2017 at 7:53 am

  Årh. Har simpelthen maveproblemer og smerter ved de fleste måltider efterhånden 🙁 ønsker mig pure cleanse og pure biotic premium🙏🏼🙏🏼🙏🏼

 • Reply
  Trine Norup
  december 1, 2017 at 7:24 am

  First cleanse + pure biotic premium. Har døjet med min mave så længe at det gør mig stresset på arbejdet. 🙁

 • Reply
  Anne skovbak Kiel
  december 1, 2017 at 6:44 am

  Åhh ville så gerne prøve pure cleanse, døjer med ondt i maven og oppustethed ( er det et ord 😉) også pga af laktose intolerance, ville så gerne vinde 😗

 • Reply
  Linda Skov Larsen
  december 1, 2017 at 6:41 am

  Pure cleanse & Pure biotic premium 🎄🎁🤶🏻

 • Reply
  Heidi conrad
  december 1, 2017 at 12:00 am

  Det ville sååå skønt at få “”taget hul” på mine maveudfodringer 😉 en god udrensning og opbygning ville være skønt at vinde 🤞🏻🍀Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde 🍀🍀🍀🍀🍀😘

 • Reply
  Anne
  november 30, 2017 at 11:37 pm

  Hvis jeg skulle være sådan en heldig kartoffel at vinde, tror jeg at en kraftig udrensning og opbygning af tarm ville være lige i øjet for min krop. 🤞🏼🙏🏼

 • Reply
  Ditte Marie Andersen
  november 30, 2017 at 11:13 pm

  Hej Karina 🌸
  Sååå fed en konkurrence!! 😁
  Min mave og jeg drømmer om at vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Premium! 😁🙏🏼 Efter et langt sygdomsforløb for snart 3 år siden (!) er vi endnu ikke helt blevet gode venner, og vi kunne derfor godt bruge lidt hjælp ❤️
  Kh. Frøken Topmave & de syv små deller 😂

 • Reply
  Mia Rasmussen
  november 30, 2017 at 10:51 pm

  Ville ønske jeg vandt – en kraftig udrensning og så byg tarmene op og candida ! 🎄🍀

 • Reply
  Sara Svan
  november 30, 2017 at 10:31 pm

  Jeg vil elske at vinde first cleanse og pure biotic premium. Jeg har længe døjet med hormonknopper og ubalance i tarmen. Håber jeg vinder, så jeg kan få en pænere hud og indre balance 🍀🙏🏼

 • Reply
  Trine Elleby
  november 30, 2017 at 10:13 pm

  Kære K, så vil jeg meget gerne ønske mig et sæt med Pure Cleanse og Pure Biotic Premium. Rigtig glædelig jul ❤️🙏🏻🎄🎅🏻❤️

 • Reply
  Helena
  november 30, 2017 at 10:01 pm

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde first cleanse og biotic premium 😍 og tak! Din vegetar ret blev lige til aftensmaden her hjemme! 😍

 • Reply
  rikke marott
  november 30, 2017 at 9:54 pm

  Jamen for søren! Det gad jeg godt! Er ved at komme mig efter 1.5 år med irriteret tyktarm, og kun godt bruge en pure cleanser ( til kraftig udrensning) og en pure biotic premium (til at bygge tarmen op igen) det ville være super for en studerende på su ❤️

 • Reply
  Isa
  november 30, 2017 at 9:52 pm

  Jeg vil rigtig gerne prøve Pure Cleanse og Pure Biotic Premium da jeg ofte går med ondt i maven 🙂

 • Reply
  Christine Johansen
  november 30, 2017 at 9:42 pm

  Uh, jeg tænker at jeg godt kunne tænke mig pure/kvinde-komboen, hvis jeg vandt ❤️🙏🏻❤️

 • Reply
  yrsa sand andersen
  november 30, 2017 at 9:42 pm

  Kunne godt bruge PURE CLEANSE / PURE BIOTIC PREMIUM🍀🌟🎄knus

 • Reply
  Malene Jacobsen
  november 30, 2017 at 9:36 pm

  Pure cleanse og biotic woman – det ville være mit ønskesæt!!

 • Reply
  Ingeborg
  november 30, 2017 at 9:22 pm

  I en alder af 28 år, lider jeg af akne og har prøvet alverdens ting, så det kunne være spændende at se om dette kunne have en indvirkning min hud. Jeg ønsker at prøve Pure Cleanse og Pure Biotec premium 🤞🏼

 • Reply
  Marie
  november 30, 2017 at 9:19 pm

  Hvor fedt:-). Vil vildt gerne vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde.

 • Reply
  Lærke F
  november 30, 2017 at 8:58 pm

  First cleanse/pure biotic kvinde had jeg godt forsøge mig med ❤️ Det lyder virkelig godt 👍🏻

 • Reply
  Anne R
  november 30, 2017 at 8:56 pm

  Ønsker at vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde

 • Reply
  Anna Rørstrøm
  november 30, 2017 at 8:55 pm

  Åhhhh, hvor ville jeg gerne vinde pure biotec kvinde den der hjælper mon blærebetændelse. Jeg lider desværre af tilbagevendende blærebetændelser😢. Det kunne være mega fedt, hvis dette produkt kunne hjælp mig til at få et skønnere liv/underliv😉

 • Reply
  Tina
  november 30, 2017 at 8:46 pm

  Uha… det kunne jeg virkelig godt tænke mig! 🍀
  Jeg har for et halvt års tid siden, fået tilbagelagt stomi. Det er fantastisk at man kan dét 😊 – men lige siden har jeg døjet med mega meget oppustethed og uorden i maven… ikke så fedt når ens mand oven i det hele skrider, og man efter 17 år skal tilbage på datingmarkedet 😉 dét er altså ikke sjovt med en dum mave 😂
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig dén som både er til maven og “hu-ha” som du så fint kalder den 😂

  • Reply
   Tina
   november 30, 2017 at 8:48 pm

   Hov! – det må være dem der hedder “Pure Cleanse” og “Pure Biotic Kvinde”

 • Reply
  Bitten
  november 30, 2017 at 8:45 pm

  Åååh ville SÅ gerne vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde – har sådanne bøvlet mave ❤️🙏

 • Reply
  Anette
  november 30, 2017 at 8:43 pm

  Håber at vinde pure cleanse og pure biotic kvinde 😊

 • Reply
  Catrine Johansson
  november 30, 2017 at 8:39 pm

  Kunne være super fint at vinde en Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde ❤️

 • Reply
  Diana hersom
  november 30, 2017 at 8:37 pm

  Gad godt vinde en mild udrensning og en mave/Tarm opbygning 🍀

 • Reply
  Ane-Sofie
  november 30, 2017 at 8:26 pm

  Jeg har lidt af acne i 12 år og er endelig sluppet af med det vha. Medicin. Min hudlæge og den anden dag opfordret mig til at begynde på mælksyrebakterier så jeg kan vedligeholde hudens udseende. Så derfor vil jeg, en fattig sygeplejestuderende, elske at prøve en mild udrensning (First Cleanse) og Pure Biotic Premium. Måske det også kunne give lidt energi under min bacheloropgave! 😊

 • Reply
  Katrine Greenwood
  november 30, 2017 at 8:23 pm

  PURE CLEANSE / PURE BIOTIC Kvinde❤️

 • Reply
  Katrine Madsen
  november 30, 2017 at 8:22 pm

  Uhh det kunne være fantastisk at slippe af med maveproblemer 🙌 Ville gerne prøve First Cleanse og Pure Biotic Premium 😍😊

 • Reply
  Louise Pedersen
  november 30, 2017 at 8:18 pm

  First cleance ville jeg gerne prøve 🙂 Skønt med en god konkurrence!

 • Reply
  Camilla m
  november 30, 2017 at 8:17 pm

  Jeg ville elske hvis disse produkter kunne hjælpe mig: pure cleanse, pure biotic kvinde 🙂

 • Reply
  Lone Poulsen
  november 30, 2017 at 8:13 pm

  Pure Cleanse og Pure Biotic Premium ville være helt fantastisk at vinde 🍀🍀☺️

 • Reply
  Catarina Clausen
  november 30, 2017 at 8:03 pm

  Åhh ja tak! Har tænkt længe over, at en form for udrensning kunne være skønt! Jeg ønsker mig first cleanse og pure biotic premium🙏❤️

 • Reply
  Sarah
  november 30, 2017 at 8:02 pm

  Årh jeg gad godt vinde first cleanse og premium 😁

 • Reply
  Stine
  november 30, 2017 at 8:01 pm

  Jeg ville gerne vinde pure-biotic-kvinde 👌🏻🙏🏻

 • Reply
  Lise Løfberg
  november 30, 2017 at 7:59 pm

  Jul kom an…..Pure cleanse må være den for mig, så vi kan komme ud og svinge lamsebenene op til jul 😉😘🎄

 • Reply
  Charlotte Alstrup
  november 30, 2017 at 7:58 pm

  Fedt indlæg!
  Kunne virkelig godt bruge en kombi af PURE CLEANSE / PURE BIOTIC PREMIUM ♥️
  Tænk hvis man fandt noget der endelig virker 👌🏼💪🏼
  Kram Charlotte

 • Reply
  Nadja West
  november 30, 2017 at 7:57 pm

  Ønsker at vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde 🍀

 • Reply
  Sofie
  november 30, 2017 at 7:47 pm

  Uhhh det gad jeg godt ❤️ Jeg ville ønske jeg vandt den kraftige udrensning og bygge tarme op igen 🎈

  • Reply
   Carina
   november 30, 2017 at 9:07 pm

   Skulle jeg være så heldig at vinde så vil jeg gerne have den kraftige udrensning og så opbygning af tarmen igen 🍀🤞

  • Reply
   yrsa sand andersen
   november 30, 2017 at 9:38 pm

   Kunne godt bruge PURE CLEANSE / PURE BIOTIC PREMIUM .🎄🌟🎄🍀knus

  • Reply
   Linda Luckow
   november 30, 2017 at 11:45 pm

   Åhhhh Yes 😉
   Ønsker ( hvis heldet er med mig )
   Pure cleanse samt pure biotuc kvinde
   Håber at have stavet rigtigt 💕🙏

  Leave a Reply