0 In Makeup

Fokus på læber

Der er fokus på læberne for tiden. Måske har du fornylig set billeder og videoer med ”The Kylie Jenner Challenge” på diverse sociale medier, her laver, primært unge mennesker, skørt store læber ved at lave undertryk i en plastik kop og suge til, så blodkarrene i læberne sprænger og dermed hæver op og bliver gigantiske. Det er et totalt klamt og hjernedødt projekt, og jeg bliver virkelig trist af at se det. Der er risiko for ar dannelser og ‘worst case scenario’ skævheder i læberne efterfølgende. Dumt dumt dumt!

Desuden er jeg overbevist om at Kylie Jenner, som er Kim Kardashians halvlillesøster, har fået en semi eller permanent filler i hendes læber. Man kan synes om det hvad man vil, men faktum er at mange kvinder gerne vil have fyldigere læber. Jeg har også selv fået det gjort tidligere med Restylane hos n’age med flot og tilfredsstillende resultat. Effekten af den sidste behandling er dog væk nu og jeg har i stedet leget med læbestifter, lipgloss og lipliner i beige/nude/pink nuancer. M.A.C. har et fantastisk og stort sortiment. Ved at tegne læben op rundt om læbekanten med læbeblyanten (i bedste 90’er stil) skaber det et visuelt fyldigere læbe udtryk.

Nu tænker du måske; Hey Karina, det kan man jo godt se du har gjort!! Og jeps, den er jeg med på – det er en del af ‘præmissen’ hvis man vil vælger denne løsning 😉

Hvad synes du? Pout eller no pout?

lipsfinallipsfinal2mac

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply