0 In Krop & Velvære

Når livet gi’r dig citroner – tag læbestift på!

Forleden dag fik jeg en meget kedelig og overraskende melding fra morgenstunden, den slog mig helt ud og bankede al energi ud af mig på et splitsekund. Det var sådan en morgen hvor jeg allermest havde lyst til at trække stikket og kravle tilbage i seng.

I stedet stod jeg op, klædte mig ekstra pænt på, fuld makeup, øreringe, solbriller, ny taske og hele pivtøjet og gik ud og facede verden. Midt på dagen gik jeg en tur fra kontoret, ud i solen, i med ørebøfferne og god musik, gå gå gå ud langs ved havnefronten, alt imens jeg sugede D-vitaminerne, musikken og smukke København helt ind i marven. Det var virkelig dejligt.

Jeg gik og tænkte hvor banalt det end lyder, så hjalp det så meget at rette ryggen, knalde læbestift og en lille hæl på i stedet for at lukke ned i selvmedlidenhed og gå i ”bare lad være mig være mode” med en stor strik og en mut attitude.

Da jeg senere mødtes med min veninde til en kaffe; udbrød hun, Shit du ligner sgu da ikke én der er ked af det, du ser skarp ud!  Jow tak, det var fanme også intentionen, skulle jeg hilse og sige.

Jeg formåede ganske enkelt at fuppe min hjerne dagen igennem til at tro ”vi” var glade og på toppen, jeg ved godt det lyder for åndsvagt og ikke løser livskrise situationer, men det funkede den dag. Og Hurra for det.

Så næste gang jeg synes verden er mærkelig og dum, så vil jeg fremover gøre det modsatte af hvad jeg plejer. Denne gang var det at gøre noget ekstra ud af mig selv, næste gang går jeg baglæns hele dagen – arj for fan, det gør jeg jo ikke, men du ved hvad jeg mener.

Tomorrow is always a new day! 🙂

tumblr_myyt86BnVo1rn3t64o1_1280

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply