0 In Krop & Velvære

Skønhed i pulverform!

Jeg er simpelthen så glad og stolt over at kunne annoncere at jeg er blevet ambassadør for det lækre kostilskud SKINGAIN plus, kollagen pulver som styrker huden og leddene indefra. Produktet er fra Norge og en dugfrisk nyhed i Danmark.

(Reklame)

 … Du ved det allerede godt, vi bliver tudet ørerne fulde alle vegne, at vores kollagen niveau i huden allerede begynder at dale fra vi er 25 år, jeg plejer at sige fra de 30, for jeg synes det virker helt ubegribeligt nederen og urimeligt at der sker SÅ tidligt, haha!

Men det er jo altså desværre de kedelige facts, og eftersom 75% af vores hud består af kollagen og denne forsvinder med tiden, så får vi rynker og huden mister sin elasticitet og bliver slap, grå og bare kedelig at se på.

 Jeg arbejder til dagligt i skønhedsverden og interesserer mig for hudpleje, makeup og foryngende behandlinger, jeg elsker at holde mig up-to-date med de seneste teknologier og muligheder.  Jeg tænker vi alle sammen gerne vil have de bedste resultater på den mest naturlige måde og her er SKINGAIN plus rigtig godt, for den indeholder 2 slags kollagen, den ene er målrettet til huden (kroppens største organ) og den anden målrettet brusk, som skal passe på vores led, endnu en skavank vi kan døje med som alderen skrider frem. Pulveret giver det hele molevitten et boost, et beauty boost kan man godt sige.

For når vi føler os godt tilpas, ser vi godt ud. 

Personligt er jeg desværre begyndt at få kreppet hud på kinderne, grundet for meget sol uden solbeskyttelse, da jeg var helt ung. Det er virkelig et besværligt område at få bugt med, jeg har prøvet en masse forskellige behandlinger gennem tiden og nogle af dem hjælper lidt, så kommer det igen. Så det med at ’smøre’ indefra og booste kollagen niveauet er den perfekte kombi for mig, lige nu efter en lille måneds tid, syner min hud mere ensartet i strukturen og generelt friskere.  Nogle gange får jeg ondt i fingrene, i leddene, efter jeg har startet på pulveret er det væk, om det er en tilfældighed ved jeg selvfølgelig ikke. Men kvinderne i min familie lider af slidgigt, så jeg vil rigtig gerne forebygge alt hvad jeg kan.

 Der er kommet en håndfuld kollagen pulver produkter på markedet, forskning viser nemlig at det gavner hudens struktur og rent faktisk virker, det kan måles. SKINGAIN plus indeholder næsten dobbelt så høj dosis af kollagen, og er ydermere tilsat C-vitamin som også gavner hudens reparationsevne, hyaluronsyre som også er i et hav af gode hudpleje produkter, fillers osv., fordi det virker. Så er der også en ny ingrediens Pycnocgenol (jeg har i hvert fald ikke hørt om den før) en potent antioxidant udvundet af barken fra fyrretræer, den har en neutraliserende effekt på de skadelige frie radikaler, binder sig til kollagen-fibrene og styrker dem.

Fordi jeg nu laver TV og er med i Forsidefruer, så er jeg ikke pludselig sådan én botox-dame nu. I 7 år var jeg presseansvarlig på Klinik n’age, så jeg prøvet en masse behandlinger gennem tiden, gør det forsat og SKINGAIN plus er for mig perfekt supplement til min hudpleje rutine. 

Der er 30 rør i en pakke SKINGAIN Plus som rækker til en måneds forbrug, den normale pris er Kr. 549,- men lige nu Helsebixen intro rabat på Kr. 439,- kan købes online HER – Pulveret opløses i et glas vand og drikkes når det passer ind, det smager af citrus og klumper ikke.

 SKÅL og STORT KNUS

 

Karina.

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply