0 In Skønhed

En sand skønheds oase – se hvad jeg tænder på lige nu.

(Indlægget indeholder reklamelinks)

Jeg har lavet et samarbejde med Cocopanda, som er et stort online beauty univers, et sandt slaraffenland for en ægte skønheds-geek som mig.  Nogle kvinder flipper over et food market, sko, gamle borge i Rom – for mig har det været forskønnende produkter så længe jeg kan huske.  I indlægget kan du se hvilke produkter der tænder mig for tiden – og ikke mindst, læse hvorfor.

Schwarzkopz Oil Miracle Refined Brazilnut Oil Booster

Tænkte straks; dem må jeg prøve!  For mit hår er knastørt og har altid brug for kærlig pleje, det handler som bekendt  om at tilføre fugt uden det fedter. Krukken består af 15 små 1 ml kapsler med brazilnut olie, håret føles blødt og ser sundere ud efter en enkel omgang.

J. Cat Hollywood 24 

Øjenskygge paletten er en ren ”Karina” palette, jeg elsker farver og bliver tiltrukket af dem helt instinktivt, altid gjort det og stopper nok aldrig. Jeg kendte ikke mærket J. Cat og risikoen er desværre altid, at når man får 24 øjenskygger for under 200 kr. så kan kvaliteten være ringe og pigmenteringen dårlig. Det er heldigvis ikke tilfældet her, farve intensiteten og holdbarheden er A-okay , jeg har nemlig allerede leget løs med de forskellige farver allerede. Jeg er specielt vild med den turkise, grønne, lilla, pink, burgundy og stålgrå – karrygul ser I mig sgu aldrig med, haha. Genial til dem der kun engang i mellem synes det er sjovt at matche øjenskyggen med en ny kjole, men ellers er til klassiske farver i hverdagen. Så får du value for money her.

Makeup Revolution Conceal & Correct Banana

Jeg er altid på udkig efter en god concealer, jeg skifter lidt efter humør og begivenhed, en god concealer skal dække og lyse op med ganske lidt produkt i min bog. Denne er let at fordele, ret dækkende, så du skal kun bruge en lille smule. Hvis du er en ’Touche Eclat pige’ (YSL) ville denne opleves meget dækkende og for heftig til dig. Den lægger sig ellers flot og det handler for det meste kun om dosering. Hellere for lidt og så bygge op. Den har en fin gullig undertone som klæder mange.

Shiseido Extra Rich Cleansing Milk

De sidste par år har jeg brugt Micellar Water til at fjerne makeuppen med, det er piv-let og godt til os dovne, men på det sidste har jeg haft lyst til at gå over til rensemælk og bruge lidt mere krudt på rensedelen for at komme helt i bund, so to speak. Rensemælken er fløjelsblød og lækker, specielt egnet til tør hud, da den har fugtgivende ingredienser i sig, virkelig lækker perle fra dygtige Shiseido.

Exuviance Triple Dermabrasion Face Polish

Den har jeg haft før og elsker den! Min hud er en sjov blanding af ganske grov og ret sensitiv, det betyder at almindelige eksfolierende masker er for krasse  for mig og bare stresser min hud, så den blusser op, af den grund har holdt mig fra dem i årevis.  Denne indeholder mikrokrystaller til slibedelen, Glykolsyre (AHA) og Papayaenzymer i en koncentration som min sarte hud åbenbart kan forstå, for den er strålende glad og glat bagefter.

Makeup Revolution Aqua Seal Liquid Eye Primer

Jeg lægger altid en primer under min øjenskygge, for ellers får jeg de der uklædelige fedtede striber på øjnelåget i løbet af nul komma fem, og inden dagen er omme er farven stort set væk. Den her primer er lidt sjov, for konsistensen er vandet, du skal bruge ganske lidt, øjenskyggen bliver lidt mere glasklar i udtrykket, hvilket er ganske flot da primer lægger en lille hinde på låget. Ydermere kan den bruges til at forsegle øjenskygge og gøre den vandfast. Det er smart – så skrider jeg i poolen nu! (I wish).

Yves Saint Laurent Tatouage Couture The Metallics 104

Lækker brun farve som alternativ til de klassiske nude, pink og røde læbestifter. Det er en flydende læbestift som bliver mat og lækker når den tørrer, samtidigt har den et indbydende metallisk skær så ’lever’ flot på læberne. Før i tiden var matte læber ofte lig med TØRRE læber, sådan er det  heldigvis ikke mere, den kode har mange firmaer knækket ikke mindst YSL, som er en af mine favorit brands til læbefarver – c’est tres chic!

Du kan se mine 7 produkter online her

Hvis du er blevet fristet til at kigge på makeup, cremer og skønhedsprodukter i Cocopandas univers, så er det et godt tidpunkt nu for Cocopanda fejrer at de er rundet 250.000 kunder og giver minimum 20% på en masse varer – og hvis du bruger rabatkode fra mig, får du yderligere 10% oveni. Kun fra 27. Februar til 3. Marts 2019www.cocopanda.com 

Rabatkoderne er:

Gratis fragt: KARFRI

10% rabat: KAR10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply