0 In Oh yes!

Madglæde og international klasse i Nordhavn

Mad og restauranter er ikke det jeg skriver mest om herinde, men da baggrunden for min blog og navnet Ohyes! står for at dele de ting jeg synes er optur, så skal Restaurant Silo helt klart omtales.

Stedet har nemlig hele pakken for en vellykket aften, virkelig velsmagende mad, godt vinkort, intim atmosfære, cool indretning og ikke mindst god betjening. Jeg er en sucker for smuk æstetik og det er folkene bag Silo helt klart også. Der er styr på detaljerne, helt ned til den kikkert der står på hvert bord.

Man tager elevatoren – i bedste Shanghai stil, direkte op til 17. Etage, hvor man straks bliver mødt af en fantastisk udsigt ud over København med glasvinduer fra gulv til loft overalt. Skønt på en solskinsdag og cool på en mørk vinteraften med byens lys.

Glæder mig allerede til at komme igen.

Det var desværre lidt svært at tage godt belyste billeder i lørdags med min veninde Elisa, men fuck det, for det er ægte scorelys og det vælger jeg anyday 😉

Fotos af Robin Skjoldborg og Peter Krasilnikoff

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply