Comments In Krop & Velvære

Min mave strejker og har virkelig brug for lidt TLC!

TLC er selvfølgelig tender loving care – fordi jeg er så møg international 😉

Jeg så fornylig et opslag hvor der stod; at 70% af alle sygdomme stammer fra vores mave/tarm region, det er vildt ikk’?! Det er pga. forkert bakterieflora i tarmen, vi spiser for meget sukker og forarbejdet mad, stress er også en faktor – den ramte lige plet hos mig, for man ved det jo godt. Og med flere ugers non-stop oppustethed og ondt i maven, fik jeg pres over hvad det nu skulle betyde, uden af være Ph.d. i noget som helst, kan jeg jo godt regne ud at der er tale om en kraftig ubalance og jeg derfor reagerer på stort set alt. Så jeg gik over til ren skånekost, allermest grøntsager. Jeg kan virkelig godt lide grønt med det ligner ikke damen her at skære ned på diverse kød og proteiner, men jeg kunne bare mærke jeg skulle gøre det, samtidigt med det, startede jeg en udrensningskur fra Renew Life. Det er 2 kapsler morgen og 2 aften som er 100% urtebaseret og har fokus på at rense alle kroppens organer og ikke mindst huden – hurra. Jeg er åbenbart så pisse overfladisk at jeg går op i det man kan se udvendigt også, men jeg har døjet med hormon knopper på hals og kæbeparti siden min søn Joel blev født og det er så irriterende. Og grimt!

Detaljerne omkring de 15 dages udrensning skal jeg spare dig for, jeg vil bare nøjes med at fortælle at DET VIRKER – og lidt ’alene tid’ i huset i den forbindelse ikke er af vejen, haha.

Nu er jeg så gået i gang med fase 2 – det gøres med mælkesyrebakterier som bygger stille og roligt op igen, så man får en sund og god tarmflora. Jeg tænker jeg bliver sund, frisk og tynd nu! 😉 Jeg kan i hvert fald mærke at min energi og humør er vendt tilbage, og det er så dejligt.

Jeg var kæk og ringede til firmaet bag og spurgte om ikke jeg måtte lave en konkurrence til jer, så I også kunne være heldige at mærke den positive virkning. Og det måtte jeg godt. Har 5 sæt at gøre godt med, som bygger på Rens ud og Byg op filosofien. Så hvis du kunne tænke dig at vinde et sæt, skal du skrive om du ønsker en mild (First Cleanse) eller kraftig udrensning (Pure Cleanse) om du ønsker at bygge op med mælkesyrebakterier der også afhjælper blærebetændelse/candida ( Pure Biotic Kvinde) eller blot bygge tarmen op igen (Pure Biotic Premium).

Jeg har sat links ind ovenstående, så du kan læse mere om hvert enkelt Pure Biotic produkt.

Skriv hvilken kombi du ønsker i kommentarfeltet herunder på blogindlægget og ikke på FB siden eller andre steder, så finder jeg de 5 heldige vindere på onsdag den 6. December 2017.

Good luck Chuck!

KONKURRENCEN ER NU SLUT OG DE 5 VINDERE BLEV: Anne-Sofie Groth, Line, Krestine Nørgaard, Line (ikke påført efternavn, men fundet) og Anne Skovbak Kiel – stort tillykke!! Send mig en mail med din adresse OG telefonnummer (vigtigt til fragten) TUSIND TAK TIL ALLE SOM DELTOG 🙂

 • Reklame for Renew Life

 

Kald mig bare Martha Stewart

For jeg vil også lige en dele en vegetar ret vi lavede fornylig, den smagte mega godt og selv Junior på 11 kunne li’ den.

Broccoli

Mini majs (købte friske hos Asiatisk supermarked, dåseudgaven en lidt nasty)

Carl Johan svampe (de smagte lækkert nøddeagtigt)

Bambus skud

Romanesco (som er en slags moderne udgave af blomkål)

Cashew nødder

Lav evt. Ris ved siden af

 • Skær det hele i små stykker og steg det på panden i kokosolie

Anret risen på tallerken, læg de stegte grøntsager ovenpå, dryp med en smule Tamari (som er en sundere udgave af soya), drys med ristede sesamfrø og tilsæt en smule Goma dressing.

 

 

 

 

 

You Might Also Like

Kommentarer

 1. Tina siger:

  Hej Karina.
  Jeg synes jeg har kigget alle vegne, men kan ikke finde de heldige vindere? 😊
  Hvor skal jeg mon kigge?

 2. Mette siger:

  Jeg ønsker inderligt at vinde Pure Cleanse for at få renset godt ud og slippe min ballonmave for derefter at få balance med Pure Biotic Premium🙏✨

 3. Sanne Søndergaard siger:

  Jeg gad godt og prøve den der hedder first cleanse. Det kan være den kunne hjælpe med min uren hud, som intet andet virker imod 🙄 Så den håber jeg at vinde 😄

 4. Ditte siger:

  🎄 kunne man være den heldige mave der vandt en gave op mod jul, så ville min krop elske en kraftig udrensning og genopbygning af tarme. Jeg har aaaaaaaaltid, så længe jeg kan huske, haft rod med maven. Hvis der findes noget der virker, ville en nustilling og frisk start er i den grad tiltrængt.
  Krydser nissesokkerne og nissehuen for en tidlig julegave til min mave. 🎄💝

 5. Anne-Sofie siger:

  Jeg ville elske at vinde en kraftig udrensning (pure cleanse) og opbygning af tarmen igen (pure biotic premium). Efter en graviditet, og barsel, med bl.a lidt for meget slik og en lidt for forkert livsstil, kan jeg mærke på både krop og Tarm, at de trænger til et boost. 😜🍀🤞🏻

 6. Christel siger:

  PURE CLEANSE / PURE BIOTIC PREMIUM 👍💕 ville være helt fantastisk at få lov at teste – så man mååååske kunne komme noget oppustethed til livs 😱👍😊

 7. Hej!
  Jeg ville vælge pure cleanse og pure biotic kvinde. Jeg har også en masse hormon knopper på hage og kinder. Og så kan jeg snildt være med på den der oppustethed 😉
  Glædelig jul🎄

  1. Karina von d'Ahé siger:

   Tillykke!! du blev én af de heldige vindere 🙂 Send mig gerne en mail med din fulde navn og adresse SAMT telefonnummer til fragtfirmaet. Min mail er: [email protected] Knus Karina.

 8. Louise Høholt siger:

  Det vil jeg så gerne. ❤️ Jeg har meget sart mave og trænger også til en udrensning i ny og næ..
  Jeg ønsker mig en First Cleanse og en Pure Biotic Kvinde 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
  God december her fra
  Kh
  Louise

 9. Sara siger:

  Jeg gad godt vinde first cleanse og premium 😁 tak for verdens bedste blog og insta

 10. Mette Falsig siger:

  Jeg vil blive så glad for ar prøve produkterne pure cleanse og pure biotic kvinde 🤗😊🌟🔥☀️💫

 11. Sebina siger:

  Min veninde taggede mig lige i dit opslag på Instagram, for jeg har siden jeg var 14 år gammel kæmpet med Candida hver eneste måned. Ligeledes har jeg haft oppustet mave og ildelugtende prutter, som blev slemt påvirket af hormonerne op til en menstruation og jeg ville have de mest smertfulde kramper i mine tarme uden at nogen kunne forklare hvorfor. Lægerne gav mig svampedræbende piller i store mængder, men det virkede kun kort og så vendte problemet tilbage igen. For et par år siden tog jeg sagen i egen hånd og undersøgte på nettet hvad andre oplevede, det fik mig til at lave en udrensning hvor jeg tog en dosis Fluconazol og simpelthen fastede i 4 uger, spiste kun grønne smoothies, og derefter langsomt begyndte at spise grønt og sundt mad. Jeg var candidafri i 4 år, det var de bedste 4 år af mit liv 😄. Så blev jeg gravid og efter fødslen af min datter begyndte candida at komme tilbage igen og nu kan jeg igen ikke slippe for den uden at skulle igennem den store faste tur. Derfor ville jeg blive umåleligt glad for at vinde en Pure Cleanse og en Pure Biotic Kvinde 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

 12. Cecilie siger:

  Hvor spændende! Jeg ønsker mig en pure cleanse og en pure biotic kvinde ❤️

 13. Betina Berg Holm Andersen siger:

  Døjer så meget med min mave så en kraftig udrensning med opbygning med premium ville være fantastisk

 14. Stine Hygum siger:

  Åh, hvor ville det bære skønt at vinde. Det ville min krop have virkelig godt af.

 15. Christine siger:

  Pure Cleanse og Pure Biotic tak 😍🍀🙏🏼

 16. Karina Jørgensen siger:

  Oppustethed og lidt ondt i maven er lidt hverdagskost her, men hvor ville det dog være skønt hvis det ikke var….
  Jeg krydser fingre for Pure Cleanse og Pure Biotic Premium 🤞🏼
  Kh Karina J

 17. Charlotte P siger:

  Pure Cleanse og Pure Biotic Premium😊🙏❤️

 18. Line siger:

  Det lyder virkelig som nogle skønne produkter! 🙂 Hvis jeg vandt ville jeg vælge Pure Cleanse og Pure Biotic Premium.
  Ps. tusind tak for inspirerende opslag <3333

  1. Karina von d'Ahé siger:

   Tillykke!! du blev én af de heldige vindere 🙂 Send mig gerne en mail med din fulde navn og adresse SAMT telefonnummer til fragtfirmaet. Min mail er: [email protected] Knus Karina.

 19. Nina siger:

  Jeg kunne tænke mig at vinde pure cleanse og mælkesyrebakterier🙏🏻🧚🏻‍♀️

 20. Sara Lyck siger:

  Hvis jeg skulle være så heldig, at vinde, så skulle det være pure cleanse og pure biotic🦄❤️😍
  Og tak for dit altid positive humør, så inspirererende!!!

 21. Eva siger:

  Jeg ønsker mig First Cleanse og mælkesyrebakterier ☺️🍀🤞🏼❤️🎅🏼

 22. Kristina Lund siger:

  Jeg vill blive så glad for at vinde pure cleanse og pure biotic kvinde <3

 23. Louise Bruhn Petersen siger:

  Uh det lyder absolut fantastisk da det ikke huer mig at ligne en højgravid -uden iøvrigt at have i nærheden af det modsatte køn siden ruder konge var knægt!!! En pure cleanse og en pure biotic kvinde lyder som en fantastisk kombination for mit vedkommende🤣👍🏼Krydser alt og tak for bedste blog og insta opslag iøvrigt👏🏼👍🏼👯‍♀️🙌🏼❤️

 24. Ann Nielsen siger:

  Uha det ville være dejligt med en pure cleanse og en biotic til mine tarme😀 det lyder som en god start på 2018🙏😉

 25. Christina Brøchner siger:

  Sikke en dejlig gave at vinde 1.søndag i advent🎄jeg ønsker mig at vinde “pure cleanse” og “pure biotoc kvinde”. Har den seneste tid sløset med min kost og ikke budt min krop optimale betingelser. Så dette sæt vil gøre underværker🌟💖

 26. Mette-Line Lysdahl siger:

  Hvis jeg var så heldig at vinde, er mit juleønske Pure Cleanse og Pure Biotic Premium🎅🏼❤️🙏🏻😍🌷

 27. Rose Amalie Bendtsen siger:

  First cleans og pure biotic premium.
  Ville ønske jeg vandt, grundet mange mave problemer.
  Knus og kram 💫🎄❤️

 28. Liv siger:

  Hvis jeg skulle være den heldige🤞 Ville jeg ønske mig Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde ❤️

 29. Anja Andersen siger:

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde vil jeg gerne prøve fuld udrensning og opbygning af tarmen😊

 30. Ann Sofie siger:

  Hej Karina,
  Fedt at du også tænker på os andre – du er SÅ cool!
  Jeg kunne virkelig godt bruge en kombination af pure cleanse og pure biotic premium☝🏽😊

 31. Anika siger:

  Jeg vil virkelig gerne vinde Pure cleanse. Og Pure Biotic Women.
  Jeg har allerede prøvet first cleanse og det var en succes! Særligt efter en nylig overstået graviditet har min krop brug for at komme back on track 😊

 32. Marianne ekmann siger:

  Jeg vil lade min datter @emilieekmann vinde hun vil have brug for det🎄🎄 (den milde udrensning)

 33. Kathrine siger:

  Den milde udrensning og opbygning med mælkesyre bakterier!👏🏼❤️

 34. Anne S siger:

  En First Cleanse og Pure Biotic Premium lyder som en vinderkombination for mig – tak fordi du giver os muligheden og for dit altid positive livssyn, det smitter 😘

 35. Karina hansen siger:

  Hvis jeg skulle være så heldig vil jeg gerne vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde 🍀
  Har haft en virkelig travl periode og trænger til er energiboost 😊💪🏻

 36. Mega najs😍😄🙏🏻👌🏼
  Kunne så godt bruge premium pakken til opbygning efter flere års stress og alle mulig trælse krops issues ❤️

 37. Mette Heerwagen Abrahamsen siger:

  Kære KARINA ❤️ Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde First Cleanse og Pure Biotic kvinde. Døjer så meget med udu i understellet og selv tænkt på at prøve dem. Så HÅÅÅÅBER jeg bliver den heldige. Rigtig god søndag ❤️🙏🏽🌈🍀

 38. Josephine siger:

  Jeg ville blive meget glad hvis jeg var så heldig at vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde! 🤞🏼🍀

 39. Camilla Wulff siger:

  Mega stort juleønske at få så fin en hud som din!!🙌🏼🙌🏼
  Ville elske at prøve Pure Cleanse og Pure Biotic Premium🙏🏼🙏🏼 Oplever desværre ligenu at min ellers så nemme og medgørlige hud går helt amok så tænker de to produkter kunne være lige noget for mig🙋🏽 Jeg krydser fingre🤞🏼🤞🏼🎄💕
  Bh Camilla

 40. Karen Rosenfeldt siger:

  Hej Karina. Jeg blev skilt i sommers og flyttede i lejlighed med mine 3 drenge. Siden da har jeg været syg SÅ mange gange med bla. blærebetændelse, nyrebækkenbetændelse, influenza, forstoppelse osv🙄 Hvad stress ikke gør ved kroppen🙈 Jeg kunne godt tænke mig at prøve de piller der afhjælper blærebetændelse medmindre udrensningen ville være bedre for min krop…?
  Tak for dine altid dejlige blogindlæg – du får mig altid til at smile❤️
  Kh Karen

 41. Lucca siger:

  Jeg ville elske at vinde den kraftige udrensning og Pure Beotic Premium🙏💕

 42. Pernille juul siger:

  Hej Karina – jeg ku virkelig godt tænke mig den kraftige samt extra til betændelses tilstande. Jeg har nogle gigt symptomer i skuldre og hænder og har flere gange tænkt over om udrensning kunne være er sted at starte behandling. Dette ville være en genial kickstart. Kh Pernille juul

 43. Anne bertram siger:

  i en travlt hverdag med forkert mad og et arbejdsliv på landevejen som kan give lidt søvn problemer – så kunne det være fantastisk at vinde et udresningssæt . Mine problemer er helt klart tarmen og oppustethed og derfor ville jeg være så taknemmelig for at vinde First cleanse og pure biotic premium.
  Glædelig jul ❤️🎄

 44. Krestine Nørgaard siger:

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde 😇🙏

  1. Karina von d'Ahé siger:

   Tillykke!! du blev én af de heldige vindere 🙂 Send mig gerne en mail med din fulde navn og adresse SAMT telefonnummer til fragtfirmaet. Min mail er: [email protected] Knus Karina.

 45. Lea Tang Møller siger:

  Hej Karina, først og fremmest tak for dine inspirerende videoer. Elsker din energi! Keep it up!

  Skulle jeg være heldigst vinde, vil jeg meget gerne prøve Pure Cleanse og Pure Biotic Premium.

  Venlig hilsen

  Lea

 46. Lonni siger:

  Jeg har siden en operation i min mave/Tarm haft rigtig mange problemer..og tænker det ville være en fin måde at få udrenset hele systemt på..😌
  Så purecleanse til en krafti udrensning ogbiotic premium..🌸💕🌺kærligst lonni

 47. Signe Christiani siger:

  Er da så frisk på at prøve FIRST CLEANSE og PURE BIOTIC PREMIUM ✨🍀♥️😊☀️

 48. Christina kragh siger:

  Jeg ville gerne prøve first Clemens og pure biotic wau en fin ting at vinde 🤗

 49. Jannie Rosendal Kristensen siger:

  Jeg står ved en skillevej i mit liv og dealer med mit livs hidtil største identitetskrise ift job og livskvalitet.
  Det ses på min hun og mærkes på min mave.
  Jeg drømmer om at vinde og genvinde lidt balance dag for dag.

  Håber jeg vinder pure cleanse – til kraftig udrensning og helt alm genopbygning efterfølgende❤️

 50. Uh, jeg kunne super godt tænke mig Pure Biotic Kvinde 🤞🏼🍀 håber og krydser fingre❤️

 51. Pernille Ørtoft Høllede Nielsen siger:

  Pure biotic kvinde💞💕💞

 52. Karina siger:

  Xer fingre. Det vil jeg meget gerne prøve. Hvis jeg er heldig, så ønsker jeg First Cleanse og Biotic Primium.
  Tak for konkurrencen.

 53. Sanne L siger:

  Hvor er det en god ide med sådan en totrins-raket, der først renser og så genopbygger. Ligesom dig har jeg også sat min tarm på to-do listen, det er jo en total powerdel af kroppen, der ofte får alt for lidt opmærksomhed. Tak for den fine gaveregn, krydser fingre for jeg vinder Pure Cleanse og Pure Biotic Premium.

 54. Tina Lykke siger:

  Jeg kunne godt tænke mig den milde udrensning og opbygning af tarmen bagefter, i håb om at slippe af med den ballon-mave og de mavekneb, jeg ind imellem render rundt med 🙂

 55. Mila siger:

  Jag vil gerne prøve at bygge op med mælkesyrebakterier der også afhjælper blærebetændelse

 56. Ulla-Mai Komi siger:

  Jeg ville godt være med på den milde, og bygge min tarm op igen👌

 57. Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde. Tak 🙂

 58. Nina PB siger:

  First pure, og kvinde. det gad jeg godt at vinde (undskyld rimet, jeg lover ikke at fortsætte kommentaren som en lejlighedssang!!
  Jeg spiser og drikker mange probiotiske ting i forvejen, og synes det gør en rigtig god firskel for både humør, fordøjelse og hud. Det hænger jo sammen, skidtet.

 59. Hanne siger:

  Lyder spændende! Jeg vil rigtig gerne prøve First Cleanse og Pure Biotic Premium.

 60. Simone siger:

  Årh. Har simpelthen maveproblemer og smerter ved de fleste måltider efterhånden 🙁 ønsker mig pure cleanse og pure biotic premium🙏🏼🙏🏼🙏🏼

 61. Trine Norup siger:

  First cleanse + pure biotic premium. Har døjet med min mave så længe at det gør mig stresset på arbejdet. 🙁

 62. Anne skovbak Kiel siger:

  Åhh ville så gerne prøve pure cleanse, døjer med ondt i maven og oppustethed ( er det et ord 😉) også pga af laktose intolerance, ville så gerne vinde 😗

  1. Karina von d'Ahé siger:

   Tillykke!! du blev én af de heldige vindere 🙂 Send mig gerne en mail med din fulde navn og adresse SAMT telefonnummer til fragtfirmaet. Min mail er: [email protected] Knus Karina.

 63. Linda Skov Larsen siger:

  Pure cleanse & Pure biotic premium 🎄🎁🤶🏻

 64. Heidi conrad siger:

  Det ville sååå skønt at få “”taget hul” på mine maveudfodringer 😉 en god udrensning og opbygning ville være skønt at vinde 🤞🏻🍀Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde 🍀🍀🍀🍀🍀😘

 65. Anne siger:

  Hvis jeg skulle være sådan en heldig kartoffel at vinde, tror jeg at en kraftig udrensning og opbygning af tarm ville være lige i øjet for min krop. 🤞🏼🙏🏼

 66. Ditte Marie Andersen siger:

  Hej Karina 🌸
  Sååå fed en konkurrence!! 😁
  Min mave og jeg drømmer om at vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Premium! 😁🙏🏼 Efter et langt sygdomsforløb for snart 3 år siden (!) er vi endnu ikke helt blevet gode venner, og vi kunne derfor godt bruge lidt hjælp ❤️
  Kh. Frøken Topmave & de syv små deller 😂

 67. Mia Rasmussen siger:

  Ville ønske jeg vandt – en kraftig udrensning og så byg tarmene op og candida ! 🎄🍀

 68. Sara Svan siger:

  Jeg vil elske at vinde first cleanse og pure biotic premium. Jeg har længe døjet med hormonknopper og ubalance i tarmen. Håber jeg vinder, så jeg kan få en pænere hud og indre balance 🍀🙏🏼

 69. Trine Elleby siger:

  Kære K, så vil jeg meget gerne ønske mig et sæt med Pure Cleanse og Pure Biotic Premium. Rigtig glædelig jul ❤️🙏🏻🎄🎅🏻❤️

 70. Helena siger:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde first cleanse og biotic premium 😍 og tak! Din vegetar ret blev lige til aftensmaden her hjemme! 😍

 71. rikke marott siger:

  Jamen for søren! Det gad jeg godt! Er ved at komme mig efter 1.5 år med irriteret tyktarm, og kun godt bruge en pure cleanser ( til kraftig udrensning) og en pure biotic premium (til at bygge tarmen op igen) det ville være super for en studerende på su ❤️

  1. Karina von d'Ahé siger:

   Tillykke!! du blev én af de heldige vindere 🙂 Send mig gerne en mail med din fulde navn og adresse SAMT telefonnummer til fragtfirmaet. Min mail er: [email protected] Knus Karina.

   1. rikke marott siger:

    Fantastisk er sendt❤️TUSIND TAK 😘😘

 72. Isa siger:

  Jeg vil rigtig gerne prøve Pure Cleanse og Pure Biotic Premium da jeg ofte går med ondt i maven 🙂

 73. Christine Johansen siger:

  Uh, jeg tænker at jeg godt kunne tænke mig pure/kvinde-komboen, hvis jeg vandt ❤️🙏🏻❤️

 74. yrsa sand andersen siger:

  Kunne godt bruge PURE CLEANSE / PURE BIOTIC PREMIUM🍀🌟🎄knus

 75. Malene Jacobsen siger:

  Pure cleanse og biotic woman – det ville være mit ønskesæt!!

 76. Ingeborg siger:

  I en alder af 28 år, lider jeg af akne og har prøvet alverdens ting, så det kunne være spændende at se om dette kunne have en indvirkning min hud. Jeg ønsker at prøve Pure Cleanse og Pure Biotec premium 🤞🏼

 77. Marie siger:

  Hvor fedt:-). Vil vildt gerne vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde.

 78. Lærke F siger:

  First cleanse/pure biotic kvinde had jeg godt forsøge mig med ❤️ Det lyder virkelig godt 👍🏻

 79. Anne R siger:

  Ønsker at vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde

 80. Anna Rørstrøm siger:

  Åhhhh, hvor ville jeg gerne vinde pure biotec kvinde den der hjælper mon blærebetændelse. Jeg lider desværre af tilbagevendende blærebetændelser😢. Det kunne være mega fedt, hvis dette produkt kunne hjælp mig til at få et skønnere liv/underliv😉

 81. Tina siger:

  Uha… det kunne jeg virkelig godt tænke mig! 🍀
  Jeg har for et halvt års tid siden, fået tilbagelagt stomi. Det er fantastisk at man kan dét 😊 – men lige siden har jeg døjet med mega meget oppustethed og uorden i maven… ikke så fedt når ens mand oven i det hele skrider, og man efter 17 år skal tilbage på datingmarkedet 😉 dét er altså ikke sjovt med en dum mave 😂
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig dén som både er til maven og “hu-ha” som du så fint kalder den 😂

  1. Tina siger:

   Hov! – det må være dem der hedder “Pure Cleanse” og “Pure Biotic Kvinde”

 82. Bitten siger:

  Åååh ville SÅ gerne vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde – har sådanne bøvlet mave ❤️🙏

 83. Anette siger:

  Håber at vinde pure cleanse og pure biotic kvinde 😊

 84. Catrine Johansson siger:

  Kunne være super fint at vinde en Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde ❤️

 85. Diana hersom siger:

  Gad godt vinde en mild udrensning og en mave/Tarm opbygning 🍀

 86. Ane-Sofie siger:

  Jeg har lidt af acne i 12 år og er endelig sluppet af med det vha. Medicin. Min hudlæge og den anden dag opfordret mig til at begynde på mælksyrebakterier så jeg kan vedligeholde hudens udseende. Så derfor vil jeg, en fattig sygeplejestuderende, elske at prøve en mild udrensning (First Cleanse) og Pure Biotic Premium. Måske det også kunne give lidt energi under min bacheloropgave! 😊

 87. Katrine Greenwood siger:

  PURE CLEANSE / PURE BIOTIC Kvinde❤️

 88. Katrine Madsen siger:

  Uhh det kunne være fantastisk at slippe af med maveproblemer 🙌 Ville gerne prøve First Cleanse og Pure Biotic Premium 😍😊

 89. Louise Pedersen siger:

  First cleance ville jeg gerne prøve 🙂 Skønt med en god konkurrence!

 90. Camilla m siger:

  Jeg ville elske hvis disse produkter kunne hjælpe mig: pure cleanse, pure biotic kvinde 🙂

 91. Lone Poulsen siger:

  Pure Cleanse og Pure Biotic Premium ville være helt fantastisk at vinde 🍀🍀☺️

 92. Catarina Clausen siger:

  Åhh ja tak! Har tænkt længe over, at en form for udrensning kunne være skønt! Jeg ønsker mig first cleanse og pure biotic premium🙏❤️

 93. Sarah siger:

  Årh jeg gad godt vinde first cleanse og premium 😁

 94. Stine siger:

  Jeg ville gerne vinde pure-biotic-kvinde 👌🏻🙏🏻

 95. Lise Løfberg siger:

  Jul kom an…..Pure cleanse må være den for mig, så vi kan komme ud og svinge lamsebenene op til jul 😉😘🎄

 96. Charlotte Alstrup siger:

  Fedt indlæg!
  Kunne virkelig godt bruge en kombi af PURE CLEANSE / PURE BIOTIC PREMIUM ♥️
  Tænk hvis man fandt noget der endelig virker 👌🏼💪🏼
  Kram Charlotte

 97. Nadja West siger:

  Ønsker at vinde Pure Cleanse og Pure Biotic Kvinde 🍀

 98. Sofie siger:

  Uhhh det gad jeg godt ❤️ Jeg ville ønske jeg vandt den kraftige udrensning og bygge tarme op igen 🎈

  1. Carina siger:

   Skulle jeg være så heldig at vinde så vil jeg gerne have den kraftige udrensning og så opbygning af tarmen igen 🍀🤞

  2. yrsa sand andersen siger:

   Kunne godt bruge PURE CLEANSE / PURE BIOTIC PREMIUM .🎄🌟🎄🍀knus

  3. Linda Luckow siger:

   Åhhhh Yes 😉
   Ønsker ( hvis heldet er med mig )
   Pure cleanse samt pure biotuc kvinde
   Håber at have stavet rigtigt 💕🙏

  4. Betina gratløv siger:

   Dem der bygger tarmen op igen🍀🤞🏻🙏🏻