Comments In Indretning

Her bor jeg!

Jeg får ofte kommentarer på Instagram om min boligindretning og farvevalg, for mig er det instinktivt, jeg bliver altid tiltrukket af form og farver. Det lyder godt nok højtragende når jeg skriver det her, haha – men jeg mener såmænd bare, at der ikke bliver tænkt så meget over det, det er bare sådan det bli’r!  For eksempel sker det oftes at jeg bliver forelsket i en lampe, vase, bord eller lignende og så får jeg den ligesom til at passe ind et sted, jeg går sjældent ud med et 145 x 175 mål og så finder en fornuftig reol ud fra det. Nope, not happening.

(Spisestuen med mit sidste nye køb lampen “Cirque” fra Louis Poulsen)

Jeg bor med min søn Joel. Vi bor ikke i en stort fancy-smancy palævilla et sted, vi bor i en lejlighed som jeg elsker at være i, fordi den er hyggelig og tryg for lige præcis for os. Da jeg var yngre brugte jeg alle mine penge på stilletter og Gin Tonics, nu kan en dims til hjemmet bringe mig glæde i årevis. Next step rollator!

Jeg har lavet en lille “Tour de Karina”, rum for rum og du er velkommen til at kigge ind:

Og hey! Hvis du har erfaring med at ‘hjemmefarve’ møbler, så skriv dem gerne til mig, overvejer som bekendt at farve mig øreklapstole mørkegrå og ved ikke om resultatet bliver pænt…? Hvis du ellers har spørgsmål er du velkommen til at skrive en kommentar herinde til mig 🙂

You Might Also Like

Kommentarer

 1. Annette Aarre Dalsgaard siger:

  Skønt hjem! Vi bor også med masser af farver for det gør os glade indeni 😀

  1. Karina von d'Ahé siger:

   Det er præcis sådan jeg har det også – yeay! 🙂

 2. Dorthe kjær siger:

  så fint
  -hvor er alle dine fine krukker fra ?

  Dorthe

  1. Karina von d'Ahé siger:

   Hej Dorthe. Hvilke krukker tænker du på? 🙂 Hvis det er den blomsterne på spisebordet står i, så er den fra De fire Årstider på Lindegårdsvej – og hov, også den i soveværelses vinduet også. De har et fedt udvalg af forksellige unika vaser og krukker, de er ikke billige, men jeg har simpelthen brugt dem i årevis 🙂

 3. Karina Cortsen siger:

  Tak for rundturen 😃❤️ Du har simpelthen et fantastisk hjem, elsker alle dine farver!!!
  Er det lang tid siden at du har købt dine gardiner i soveværelset?

  1. Karina von d'Ahé siger:

   Det var så lidt, dejligt du kan li’ det :-)) Det er nok et år siden vil jeg tro, købte dem hos H & M Home, så prøv at tjekke det ud. Held og lykke.

 4. Mascha siger:

  Eeeeelsker din video, har været så nysgerrig på hvordan du bor. Hvor er det bare flot og hyggeligt 😊

  1. Karina von d'Ahé siger:

   Taaaak Mascha! Jeg troede du havde zoomet og afkodet det meste, haha. Knus til dig 🙂