2 In Oh yes!

Stik nu den stolthed skråt op!

karinavondahe_stolthed

Blandt mine gamle veninder eksisterer der et udtryk der hedder ”Hils Majbritt!” allermest til skræk og advarsel, for det hentyder til dengang jeg var i 20’erne og havde kysset med en flot fyr på en bar. En aften drak jeg så 2 sake meget hurtigt på Restaurant Sticks ’n’ Sushi for at få modet til at skrive en sms til ham: Hey, hvad laver du? Hvortil han svarerede: ”Jeg er i biffen med Majbritt”.

Jeg anede ikke hvem Majbritt var, det kunne i princippet være hans 5-årige niece, men i min mistænksomme hjerne var det nok en røvlækker (og komplet hjernedød selvfølgelig!) pige, som han var mere interesseret i end mig, så jeg returnerede da lige beskeden med disse modne ord: Super, så må du hilse Majbritt!!!

Så døde den ligesom…. For hvem fan gider egentlig sådan en åndsvag besked?

Jeg dater lidt hist og pist for tiden, da jeg, ligesom så mange andre, godt gad møde ham den helt rigtige mand for mig. Oplever så fornylig en mand som skriver meget forurettede beskeder til mig og mange gange smækker med døren, og selv åbner den igen – fordi jeg åbenbart ikke svarer på den måde og i den hast som han lige synes – halleluja for sms kulturen i øvrigt, totalt misforståelsernes højborg.

Det fik mig til at tænke over begrebet stolthed, den er og bliver en killer for vores relationer, jeg skal også selv huske på det, for ”Hils Majbritt!” bor uden tvivl også inde i mig…

Hvad nu hvis vi vender ”Det er godt nok ikke meget man hører fra dig?! sms til; ”Savner dig, hvornår kan vi ses? ” – Så er jeg ret sikker på at man både får ren besked og udfaldet bliver længder bedre.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Matilde
  august 20, 2017 at 6:03 pm

  Jeg er i midten af tyverne, og jeg synes, at datinglivet er det værste. For et års tid siden sagde jeg til mig selv, at jeg ikke gad at spille det såkaldte spil overfor mine dates længere (vær hard to get, svar ikke for hurtigt osv.). Da jeg så prøvede at spille med åbne kort og fx sagde åbent og ærligt: “Jeg synes, at du er rigtig sød, og jeg glæder mig til at se dig igen”, så blev udfaldet langt værre end da jeg spillede “spillet”, for nu er det ikke ualmindeligt, at jeg oplever efter en date, og jeg fx skriver: “Tak for en hyggelig dag/aften. Jeg håber at se dig igen”, så er der intet svar, og jeg hører aldrig fra dem igen. Det værste er jo nok efter sex, og de ikke giver lyd fra sig. Det gør så ondt, og min selvtillid er simpelthen så ikke-eksisterende efterhånden. Jeg har næsten fået angst for at date, for det er jo nemmere at lade vær, så skåner jeg også mig selv for alle de “nederlag”.
  Nå, en lang smøre fra en, der følger dig i tykt og tyndt, som længe har ventet på indlæg fra dig!
  Interessant emne at tage op! Mere af det! 🙂

  Kh
  Matilde

  • Reply
   Karina von d'Ahé
   oktober 10, 2017 at 8:36 am

   Mathilde!!! <3 Jeg ser først din kommentar nu – UNDSKYLD! Det er noget med at jeg nogen gange skal godkende kommentarerne, andre gange ikke. Jeg får helt ondt i maven over at læse din ærlige beretning her, åh altså. Den elektroniske dating verden er en hård nyser uden tvivl. Jeg kan virkelig godt lide din beslutning om at droppe spillet og det lette svar, er jo så at sige at hvis røvhu****t så ikke kan klare en sød ærlig udmelding, så er han ikke den rette. MEN det skal jo ikke resultere i, at du går rundt og bliver kørt over psykisk :-(( Jeg har ikke alle svarerne desværre, men læste forleden at man måske mere skulle se dating, som en leg og spændende oplevelser og det gav ret god mening for mig. Så bestemmer man jo selv om man vil smide tøjet, so to speak. Tak for din besked og ja, jeg har ikke blogget så meget på det sidste, det er mest Instagram jeg boltrer mig for tiden. Håber af hele mit hjerte du finder lykken. Knus K.

  Leave a Reply