0 In Skønhed

Hårtab; det er ikke kun mænd der bliver tynde i toppen.

I sidste uge var jeg forbi Hårklinikken i Amaliegade, jeg var inviteret af deres PR bureau og eftersom jeg mest hygger på Instagram med mine makeup videoer og ikke blogger særlig meget for tiden, er jeg lidt selektiv med hvilke presse arrangementer jeg går til, men lige præcis området hårtab finder jeg ret interessant.

Da jeg blev skilt, for 8 år siden eller deromkring, begyndte jeg at miste noget af mit hår, ikke meget men nok til det ikke var sjovt, jeg fik lidt højere tindinger og min frisør bemærkede at jeg havde tabt en del hår, jeg vidste godt det var stress relateret og så festede jeg i øvrigt som en åndsvag og var på ingen måde god ved hverken mig selv eller min krop. Min uhensigtsmæssige livsstil stod på lige præcis et år, så flyttede jeg ud af byen og nordpå og blev i mine festvenners øjne røvsyg. Det betød at der lige så langsomt begyndte at pible små nye hår frem i hovedbunden og i hårgrænsen, men noget af tabet ved tindingerne har varet ved, det er sikkert også aldersrelateret. Jeg studsede over at psyke og livsstil virkelig kunne betyde så meget for håret (!!). Men det hele hænger som bekendt sammen.

Jeg har en veninde som var ked af hendes lidt tynde fine hår, som bla. resulterede i en meget lille hestehale, hun startede behandling hos Hårklinikken først i København og senere i Dubai hvor hun bor i dag og hun har – kid you not – en imponerende løvemanke i dag!

Forskellen på hende og jeg er dog bare, at hun er typen, der hver gang husker både at drikke 2 store glas vand OG tage sin makeup af efter en sen fest…. ikke desto mindre flipper alle os i bekendtskabskredsen over den kæmpe forskel der er på hendes hårpragt fra dengang og så til nu. Det er hverken en billig omgang eller et quick fix, du skal have en speciel shampoo, balsam og en specialblandet ekstrakt (sammensat til dit specifikke behov) og dedikation er KEY her, hver eneste dag og aften skal du huske at bruge produkterne. Det er ikke min stærke side for at være ærlig, jeg er typen der ivrigt knokler på de første 14 dage og så fiser det som oftest ud i sandet, deri ligger én af årsagerne nok også til de ekstra kilo jeg har på sidebenene. Men som Tina fra Hårklinikken og jeg blev enige om, så er tingene heller ikke vigtigt nok for én, for hvis du virkelig er ked af dit tyndende hår, så husker du det også.

Der kan være flere forskellige årsager til vi mister håret, det kan være arveligt, det kan være fysiologisk, hvor ting som stress, hovedbundslidelser og styling produkter spiller ind, det kan komme i forbindelse med sygdom og medicin eller Ludwig-syndrom, hvor hårsækken begynder at skrumpe ind. Ved professionel behandling, som deres, kan de fleste se en forskel efter 3- 6 måneder.

Her foregik min hår konsultation med lup lampe og fotos til før og efter billeder.

Før og efter billeder af en patient, 3 mdr. imellem.

Hårklinikkens egne hårprodukter

Før og efter billeder af patient, 8 mdr. imellem.

Pretty cool, hvis du spørger mig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply