0 In Krop & Velvære

Pisse ensom eller fuldstændig fantastisk oplevelse?

Julen kan være en barsk omgang når man er single og deleforældre. I år skal min guldklump til sin far og holde jul, så for en måneds tid siden tænkte jeg, okay – og hvad gør jeg så?

Jeg er nemlig ikke så god til vintermørke og da slet ikke kombineret med den kommende højtid, som minder mig om kæmpestore kernefamilier – eller mangel på samme. Så jeg besluttede mig at booke en ferie for 1 person, 14 dage alene til Phuket i Thailand hvor jeg både skal fejre jul og nytår. Det føltes som en god beslutning men også en stor beslutning for mig, for selvom jeg har rejst på forretningsrejser alene masser af gange gennem årene, så er det bare slet ikke det samme. Venner og bekendte har bakket mig op, sagt godt gået, modig beslutning og det bli’r da fedt, andre kigger på mig som om det skulle være en big deal, for det har de gjort masser af gange.

Jeg glæder mig rigtig meget, men jeg er ærlig talt også ret skræmt, for når jeg lægger alt det der, jeg skal bare læse, gå ture, bade, få massage etc. etc. på hylden, så har jeg en juleaften og en nytårsaften palle alene – og det er altså en ny og stor ting for mig, gisp!

Men tiden er rigtig for eventyr og for at udfordre mig selv kan jeg mærke, og om det bliver Netflix og Roomservice juleaften eller gadekøkken, kan jeg ikke svare på endnu. Jeg vil se hvad der sker, mærke hvad jeg lyst til og tage det som det kommer. Lige nu tænker jeg at jeg nærmest bare vil sove de første par dage, for jeg er lidt brugt for tiden og skal have indhentet lidt søvn – hvor kedeligt er det lige?!?! 🙂

Min plan er at lave en slags videodagbog på bloggen, fortælle jer der gider høre om det, hvordan dagsformen er, har jeg optur over frihedsfornemmelsen eller føler jeg mig bare møg ensom?

Jeg skal iøvrigt bo på et helt alm. resort, så jeg er altså hverken ude at vandre i bushen eller bo i en jordhytte, dertil er jeg ALT for komfortabel, haha.

Hvis du har nogle erfaringer eller gode råd til min kommende solorejse, må du endelig skrive dem her, og ellers håber jeg du vil se med på bloggen, eller faktisk kan det godt være jeg lægger videoerne op på min Oh Yes Facebook side i stedet, så jeg ikke først skal oploade til Youtube, lægge på blog osv. det finder jeg ud af. Så følg gerne min side her og evt. Instagram også.

Jeg rejser i aften, wish me luck!

God jul til dig og stort knus herfra

K.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply