0 In Mode

Vind superflot (og farverig!) parkacoat til vinteren.

Efterår er lig med forkælelse på bloggen, sidste uge vandt Diana hudplejeprodukter og bog fra Ole Henriksen, denne uge kan en heldig læser vinde den cooleste armygrønne parkacoat med intet mindre en knald pink krave i vaskebjørn. Man siger at man skal give folk, noget man gerne selv vil have… well, here you go!

parka1

Vinterfrakken er fra Melange de Luxe i Ravnsborggade i København, den kommer med et varmt termo-for og fake fur (kunstpels) på indersiden. Den kommer i str. S, M & L (40-42) og prisen er 3999,- Jeg tænker hverdags lækker til jeans og læderleggings., ikke fest kjolen, det går sgu ikke, der skal du ud i noget mere festligt.

Skal parkaen være din?

Så skal du såmænd bare følge min Oh Yes side på Facebook (husk det, ærgerligt at blive trukket og så smutte på grund af det) og så skrive den ønskede størrelse i kommentarfeltet nedenfor. Så trækker jeg en vinder tirsdag den 18. Oktober efter kl. 20.00

KONKURRENCEN ER NU SLUT 🙂

Hvis du vil se øvrige sager fra Melange De Luxes skønne farverige univers, kan du gøre det på deres Insta. Jeg er især vild med deres smykker, fordi man for små penge kan sætte fut under selv den mest anonyme sorte kjole.

parka2

HELD & LYKKE KÆRE DU ❣

Knus K.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply