0 In Skønhed

Vind bog og peeling fra Ole Henriksen

animatedgif

Energi, entusiasme, passion og humor var nogle af de ord jeg skrev på min blok, da jeg var til pressemøde hos Ole Henriksen og hans seneste produkt Power Bright. For wow, en dejlig humørspreder altså. Jeg ved udemærket godt, du ved det allerede – man fornemmer det soleklart hver eneste gang han toner frem et sted, eller bliver hejst ned fra loftet i Anders Breinholts Natholdet… som 64, nu 65årig (!!).

Power Bright er et 3-trins system som skal skille os af med grå og kedelig hud og atter gøre den strålende og sund med nærende plantestoffer, essentielle fedtsyrer og lysnende ekstrakter. Ole har udviklet den på baggrund af hans Power Peel behandling, som er den mest populære på hans Spa i Los Angeles, da han mener alle, skal have mulighed for at pleje sin hud ligeså godt derhjemme.

Første step er en eksfolierende maske, andet step er en intensiv mængde C-vitamin som masseres ind i huden, tredje og sidste step er C-vitamin olie, jomfrukirsebærolie og hybeolie som ”smelter” urenheder væk, skal sidde på i 15-20 minutter, det kan prikke lidt, når produktet begynder at virke – ”But who dosen’t like a little hot tingling?!!” siger Ole til os med funklende frækhed i øjnene. Jeg er helt på Team Ole her – love it!

ole-bog

Du kan nu vinde Power Bright og få ”Ole Glow” samt hans seneste bog ‘Perfekt hud – Bliv din egen hudplejeekspert‘ som Oh Yes læser, alt du skal gøre er at like og følge min blog på Facebook her og skrive dit navn i kommentarfeltet under indlægget, så deltager du i konkurrencen, som slutter på fredag den 7. Oktober kl.20.00.

Held og lykke 🙂

Konkurrencen er nu slut – og vinderen blev Diana Smail! Stort tillykke.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply