0 In Skønhed

En duft jeg er vild med!

Jeg kan forsvinde helt i en dejlig duft, min seneste besættelse er My Burberry Black. Duften er sensuel og krydret, og bestemt ikke en letbenet én af slagsen. Jeg har egentlig aldrig følt det gav meget mening at skrive om diverse topnoter, når vi alle ved det handler om individuel opfattelse og duftesans samt hvorledes vores specifikke hud spiller med de forskellige parfume ingredienser. Jeg har nok aldrig ikke fået så mange (positive) spørgsmål og komplimenter til en duft som nu, udover denne her.

o-42965

Flakonen er inspireret af den ikoniske sorte trenchcoat fra det engelske modehus, det mørke horn i toppen afspejler knapperne og det sorte gabardine bånd er i en kvalitet som blev opfundet af Thomas Burberry for over 100 år siden. Alt sammen meget gennemført og lækkert.

Så mit råd er enkelt; hvis du leder efter en ny signatur duft med lidt kapow, så test lige denne næste gang du er forbi en Sephora.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply