0 In Mode

Om weekend i Sverige og farven lyserød…

Jeg har tilbragt weekenden på Ystad Saltsjöbad med min veninde Kristina, jeg har været på 3 svenske spahotel besøg det sidste år og selvom det er en bekostelig affære, tænker jeg det er meget billigere end at skulle betale og vedligeholde et sommerhus, som jeg godt kunne tænke mig, så indtil det er muligt, tager jeg altså på de her små lækre get-aways hos vores nordlige naboer – ydermere ville et sommerhus ikke byde på massage, varme pools, udsigt til havet (I wish!), sauna og nogen der tager opvasken hele tiden, haha.

pels1

Timingen var perfekt, for mon ikke det var den sidste sensommer sol vi fik i weekenden, så kommer efterår og kold vind med hastige skridt, jeg har derfor anskaffet mig en fin lyserøde pels i vaskebjørn, som er strikket på net, så den både er let og behagelig at have på, men samtidigt skøn varm. Jeg har den samme i multicolour (blå/grøn/pink’ish) fra sidste år, som har hængt på mig fra hverdag med jeans, til fest med læderleggings eller kjole. Så nu skulle det være noget helt anderledes, valget faldt på lyserød, først var jeg faktisk lidt i tvivl om jeg er for gammel til den farve, men nu er det som bekendt sådan at man fuldstændig selv bestemmer sådanne ting – og så lover jeg til gengæld ikke at lave rottehaler i fremtiden 😉

Hvis du læser med på bloggen og måske følger med på min Instagram, ved du at jeg er vild med farver, gerne stærke klare pangfarver, men her på det sidste kan jeg også se charmen i de mere doucede som beige, lysegrå og sart rosa. En ven spurgte mig forleden og der var gået ‘Yeezy’ i den…. Jeg var helt sådan, a’hva?!? Det er jo så Kanye West’s hypede tøjkollektion, som gir den max beige gas på farveskalen, dertil må jeg svare NEJ, jeg leger hverken Jenny from the Block eller Miss Kardashian, dertil er jeg alt for klassisk – og realistisk.

pels2

 

Pelsen er fra KayCee Copenhagen og fotograferet på Ystad.

 

Knus K.

pels-nyt

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply