0 In Makeup

Beauty-stuff; mød makeup guruen bag RMS Beauty…

Jeg stødte første gang på RMS Beauty på Instagram,  jeg så et lækkert billede med nogle små indbydende potter makeup i de skønneste farver. Så jeg begyndte at tjekke hele deres univers og senere filosofi ud. Kvinden bag hedder Rose-Marie Swift og er en anerkendt makeup artist som har en imponerende karriere bag sig, hun arbejder med de største internationale magasiner og stjerner. Alle produkterne i RMS Beauty er økologiske og med naturens egne ingredienser i deres rå form, forstået på den måde at de ikke er varmebehandlet og manipuleret med efterfølgende.

color pots 3

Mit personlige favoritprodukt er Un-cover up som er lavet på kokosolie (Yummy!). Den kan både anvendes som foundation i hele ansigtet og som concealer under øjnene, eller hvor du har brug for ekstra dækning. Den lægges på med fingrene, så blender den bedst ind med huden. Den er let til medium dækkende og huden ser virkelig frisk og lækker ud, ikke makeuppet og tung overhovedet.

UnCoverUp_22_300dpi

Jeg været så heldig at lave et interview med Rose-Marie:

Hvordan startede det hele med RMS Beauty?

Da jeg besluttede mig for at starte RMS Beauty, var jeg ikke fokuseret på at blive det største og mest succesfulde brand, jeg ville lave et brand med integritet. Efter mange år i mode og makeup branchen, har jeg lært hvor skadeligt dagligt kontakt med kemikalier i skønhedsprodukter kan være. Jeg har set hvad der virker og bestemt også hvad der slet ikke lever op til hvad det lover. Jeg har set resultaterne af de nemme løsningerne for at se godt ud. Jeg ved first-hand hvad prisen kan være for vores helbred i søgen på skønhed. Det stod klart for mig at kvinder har brug for hudpleje, kosmetik og toiletsager som er så rene som muligt, mærker som kreere et godt udgangspunkt for anti-aging og fremadrettet skønhed. Jeg ser hele tiden hvor godt kvinder tager imod dette budskab og jeg er stolt over at være én af pionererne på området.

Hvad er dit favorit makeup look som sommeren 2016?

 Jeg følger ikke trends som sådan. Det fungerer somregel bedst på unge modeller med det perfekte lys og styling, men sjældent som et godt hverdags look for os andre. Én ting der altid er moderne er, en velplejet og frisk hud.

Hvad er den største makeup no-go, efter din mening?

Hvis man har aldrende hud eller tegn på det, hader jeg produkter som får huden til at syne tør og/eller mat. Det gør ingenting godt og fremhæver kun linjer og rynker. Tør, overpudderet hud bla. fra mineral pudder suger vitaliteten ud af huden og gør kun at den syner ældre end den er. Mange af tidens hudpleje produkter indeholder mange forskellige ingredienser som bla. alkohol, som er skjult i alle mulige mærkelige navne i indholdsfortegnelsen. Da jeg skulle lave mit eget mærke tog jeg alt den viden med mig. Konsistensen skal føles fantastisk og blende smukt ind i huden, formularerne skal give fugt, huden skal kunne trække vejret – og så skal de være sunde for huden og kroppen generelt. Produkterne skal ganske enkelt føles som et behageligt ekstra lag hud…. Og ikke som en syntetisk fedtet omgang død silicone.

Jeg synes næsten der er en minimalitisk skandinavisk vibe over RMS Beauty, hvor er du fra?

Jeg er født og vokset op i West Vancouver, Canada.

Nogle gode tips til en quick-fix makeup?

Sørg altid for at din hud ser gennemfugtet og lidt skinnende ud. The Living Luminizer er det bedste multi tasking produkt for at give et lækkert shine på kindbenene, øjenbryns benet, i det inderste af øjet og lige over amorbuen på læben. Det ser frisk og lækkert ud dag og aften. En af de gode ting ved mine produkter er at man kan anvende dem til forskellige ting. Du kan anvende den samme Lip2Cheek farve på dine kinder om dagen og på læberne om aftenen for et mere farvemættet og dramatisk look. Farverne kan mixes sammen for at skabe sit helt eget personlige udtryks om passer til den enkeltes smag og humør. F.eks. kan vores røde lipshine duppes let på om dagen og appliceres meget kraftigere til aftenbrug.

Har du nogle kendte fans, som du kan fortælle mig om?

Gisele Bündchen, Miranda Kerr, Karlie Kloss,  Tilda Swinton, Daria Werbowy, Jessica Alba, Lindsay Wixson, Emma Watson, Erin Wasson, Elsa Hosk,  Karolina Kurkova,Gwyneth Paltrow… Disse kvinder arbejder i brancher som er fyldt med kemikalier i diverse produkter, branchen fokuserer nådesløst på skønhed og ungdom. Presset for at forblive ung og smuk er helt enormt, hvilket naturligvis påvirker dem. Derfor er det vigtigt og nødvendigt for dem at vide hvad der fungerer bedst for deres egen sundhed. Det giver rigtig god mening, hvis man tænker over det… overforbruget af syntetiske kemiske ingredienser i skønhedsindustrien viser sig mere og mere i at være årsag til folks helbredsproblemer. Derfor er jeg så stolt over at RMS Beauty er et godt alternativ til en mere sikker og langtidsholdbar løsning og at disse kvinder bakker mig op i det.

Jeg ved du er meget passioneret omkring sund og ’ren’ kost, har du et godt tip til et skønhedsfremmende måltid eller drik til mine læsere?

Rose-Marie Swift’s Beauty Smoothie

1 banan

en håndfuld jordbær eller blåbær

en håndfuld solsikke spirer (de grønne)

5-7 cm agurk

Et par blomkålbuketter

1,5 kop vand

halv teske chiafrø

1 tablespoon HealthForce Vitamineral Green

1 tablespoon HealthForce Greener Grasses

Ned I blender med det hele, blend indtil det har en fin cremet konsistens.

RM_swift_044 2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply