0 In Makeup

Makeup: jeg skulle hilse fra 90’erne!

portræt

Selvom jeg efterhånden er granvoksen, elsker jeg stadig at eksperimentere med makeup og hår, man kan skifte look og type efter humør, nogle gange har man jo lyst til at være uskyldig, farverig, moderne, sexy, klassisk eller you name it.

I dag fik den så fuld 90’er spade med beach waves i håret, bronzelook, mørke øjne og beige læber MED lipliner – Hello Versace!

Looket her er uden tvivl meget vampet, min pointe er såmænd bare, gør noget andet end det sædvanlige nogen gange, hav det sjovt med din makeup og leg løs – det kan vaskes af igen med et snuptag!

Og så vil jeg lige anbefale dig en ny sjov App der hedder Prisma (den er gratis), her kan du forvandle dine billeder lige fra Edvard Munch-inspireret maleri over til japansk tegneseriefigur eller coveret på en lægeroman på et par sekunder.

prisma

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply