0 In Oh yes!

Hvad siger du til noget Netflix and Chill?

Naaaaaarrrrj, nu er jeg bare en tease, for Netflix and chill betyder som bekendt noget helt andet!

Meen min søn er 14 dage på ferie med sin far og solen strejker som bekendt, så der er gået film kiggeri i den på min matrikel efter job. Det er én af mine yndlings ting at koble af med, jeg har dog længe manglet lidt nyt hos mine foretrukne streaming udbydere, men det er der nu og jeg vil derfor lige anbefale dig et par ting, som jeg har RÅHYGGET mig med fornylig.

Den første er serien Casual på HBO Nordic, der ligger indtil videre 15 velsmurte episoder om ungkarlen Alex som har lavet en online dating portal og hans nyskilte storesøster Valerie som er terapeut, hun flytter ind til Alex efter hendes skilsmisse med hendes teenage datter. Herfra går der dating tips, sex, følelser og relationer i den, jeg er fuldstændig ligeglad hvor kliché det lyder, jeg elsker de emner, slugte alle afsnit og havde en fest i deres selskab – se den!

casual-5-7-011

casual-5-12-089-R

Og nummer to er filmen Hundredefodsrejsen på Netflix, som også har kærlighed og familierelationer på menuen tilsat indisk og fransk cuisine. En indisk familie må flygte fra deres hjem i Mumbai og ender ved et tilfælde i en snobbet lille fransk landsby, hvor der ligger en Michelin restaurant. En dejlig og smuk film, som giver dig lyst til både sanselige mad oplevelser og ægte kærlighed.

Hundredefodsrejsen-2

the-hundred-foot-journey-717x375

Men vil ALDRIG gætte jeg er single-mom vel?! 😉

Ps. har du nogle fede film og serier du kan anbefale?

kys k

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply