0 In Skønhed

Stærkt og velplejet hår som kvinderne i Amazonas regnskov?

 

k sofa

Du kender helt sikkert argan olie, som efterånden er i en del gode skønhedsprodukter. Men hvad med rahua-olie? Den har jeg ikke hørt om tidligere i hvertfald.. Den kommer fra Amazons regnskov og skulle eftersigende være et ægte naturtalent når det kommer til at regenerer hårets struktur og lindre irriteret hovedbund. Rahua (som udtales ra-wa) har lanceret en hel række økologiske og indbydende hår og kropsplejeprodukter, fremstillet af ingredienser der alle vokser dybt inde regnskoven.

Seneste skud på den hellige stamme (hø hø) fra dem, er Hair Detox and Renewal Treatment Kit, som fjerner rester af fourening og de syntestiske rester fra vores daglige hårprodukter. Jeg har testet hårmasken, som skal sidde i 20-30 minutter og mit hår føles knitrende rent og lækkert bagefter. Jeg har i årevis farvebehandlet det med i form af lyse striber, så det krævede et blødgørende produkt at rede det ud bagefter. Resultatet er godt, håret føles og syner sundt og velplejet. Stor thumbs til rahua herfra.

rahua_detox

 

kys k

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply