0 In Oh yes!

Dovenskaben længe leve – mama’s got a shiny (almost) new car!!

k bil

Jeg ved, at jeg med dette indlæg kommer vidt omkring på bloggen, men Oh Yes var fra starten tiltænkt til at dele de ting der gjorde mig enten euforisk eller glad i låget. Så i dag kommer der altså bilvask på!

Fornylig fortalte en veninde mig om et firma som kommer ud på din adresse og shiner din bil op. Vi taler vasker, pudser, støvsuger, damper, gnubber, renser og polerer helt ind i hjørnerne. Jeg er et af de mennesker som holder min bil rimelig ryddelig og huske at smide flasker, bonner og slikpapir ud løbende, MEN jeg orker meget sjældent at støvsuge, vaske den indvendig og gå sådan helt i bund med den. Jeg har et par gange lavet byttehandler med min 10-årige om at han skulle støvsuge bilen mod X antal upgrades og kroner og øre til Itunes. Yes, meget politisk korrekt og brilliant moderskab, jeg ved det! Og hver gang ender det med jeg selv står med røven i vejret og laver støvsugningen om, fordi han ikke sådan har taget på det. Så derfor… har bilen ærlig talt lignet en svinesti det sidste stykke tid. Klamt og ikke noget at være stolt af.

I dag kom så verdens flinkeste fyr fra et firma der hedder Smart Mobile Car Wash med en varevogn spækket med udstyr og diverse skum, bil shampoos og gik i gang.  Jeg kiggede løbende veltilfreds ud af vinduet, mens han arbejdede, for bilen fik virkelig den store omgang. Og det sjove var, at jeg kunne se, at samtlige af mine naboer som kom forbi, stoppede op og spurgte hvad det kostede og om han havde tid til at lave flere i dag. For det er bare en af de der hængepartier som man ikke får gjort noget ved. Det bliver udskudt, fejet ind under gulvtæppet i håb om at folk ikke kigger ind og rundt i bilen.

bil oppefra

Nu er bilen så funklende ren og pæn og jeg glæder mig til at køre på sommerferie i den anden uge af vores sommerferie. Tænk engang, jeg er sådan helt barnlig glad for det!

sæder

Hvad koster det så?

Det kostede for min lille personbil 479.- for kærlig behandling indvendig og udvendig, som vi aftalte i telefonen. Men da Hr. Smart Wash så så mine bilsæder, som var plettede, nussede og pinlige af tabte juicekartoner, madvarer, mudder og hvad ved jeg, lavede jeg ordren om til at han skulle fikse de 2 forsæder også. Det kostede 400 kr. ekstra, hvilket egentlig var mere end jeg ville bruge på sådan en søndags cleanse, men nu her bagefter er jeg lykkelig for jeg gjorde det, egentlig også meget mere end hvis jeg havde kastet pengene efter en middag eller en ny bluse. Den er jo som ny den bil nu, Oh yes!

Nu er der efterhånden en del kommerciel forretning i blogs, så jeg vil lige understrege at indlægget kun er lavet for at dele min begejstring med jer con amore, jeg kunne ellers godt bruge en spons aftale 2 gange årligt fra firmaet, skulle jeg hilse at sige!! haha.

Dias1

Ps. Smart Mobile Car Wash kører kun i Københavnsområdet, desværre.

Knus K.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply