0 In Oh yes!

Lidt om Svendborg, Amy Schumer og min frisure…

Nøøøøj, hvor er det dejligt med al den sol og sommerstemning vi har for tiden, jeg stortrives når lyset og solen brager løs. Jeg har altid tænkt der var en indre latino i mig, for jeg blomstrer bare op om sommeren og kan godt døje lidt med humøret når det er mørkt og koldt udenfor.

Tror måske også det er derfor jeg har haft lidt ekstra gang i tastaturet, ja altså, med at booke dejlige ting og ikke blogging på det sidste, sorry guys!  I dag har jeg nemlig booket billetter til Amy Schumer, den amerikanske komiker som kommer til København i September – yeay!! Jeg er kæmpe fan af hende, hun er så fucking sjov og modig – jeg har kæmpe respekt for de kvinder der tør sige ‘alt det man ikke må’ og så ovenikøbet leve storslået af det. Hvis du også er fan, kan du booke billetter her, jeg har hverken aktier eller PR interesser inde over – I bloody wish! 🙂

1tw770Qo

 

Ooooog så har jeg lige booket det mindste lille charmerende hus i Svendborg til mig og Joel i weekenden, jeg synes Sydfyn er noget af det smukkeste Danmark har at byde på om sommeren, troede måske ikke rigtig min søn ville gide, men det ville han mega gerne. Oh yes, endnu en ting at have optur over i dag…!

hoejestenene_-_nytaarsmorgen_08

(Fra Visit Svendborg)

Hvis du vil følge med fra vores tur derovre i weekenden, kan du gøre det på min Instagram, jeg er sådan en foto-tosse som dokumentere A L T !

Ps. Min mor har lige sendt det her billede fra 1978, jeg er 5 år gammel (og hun var ryger, tsk tsk!), men det der ellers slår mig er to ting, jeg har altid haft samme frisure og var åbenbart allerede dengang glad for at snacke (!!) 😉

image-4

kys k

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply