0 In Mode

Pull up to my bomber baby…!

Når solen ikke lige brager løs, som den gør så vidunderligt i disse dage, er bomber jakken er virkelig godt stykke overtøj, ikke for varm og sgu ret skide smart efter min mening. Jeg kan huske den tilbage fra min ungdom hvor de barske typer gik med dem. A N Y W A Y S, jeg ser dem mange steder fra diverse hippe designere bla. Alexander Wangs som selveste Gisele blev set i fornylig, pris 3599,- eller hvad med 3.1 Phillip Lim til den nette sum at 6200,-…. Ahem, for mig er det sådan en max 2 sæsoner kindda thing, så jeg købte min hos Asos til 456 kr. (woop) – og er allerede så glad for den! Jeg mener nylon er trods alt nylon ikke sandt… og det kan også godt være nogle af dem er spundet i det pureste silke, men ikke desto mindre har de et hav af forskellige modeller og prisklasser hos Asos. Og et lille tip, hvis du er en dejlig fyldig kvinde, kan du købe den i herreudgave i stedet, så får du lidt mere længde på og plads til både arme og babbelutter.

Dias1

Sommeraftener efter solnedgang, kom bare an!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply