0 In Oh yes!

Der er STORE problemer på hjemme matriklen!

Jeg har en situation derhjemme. Der bor åbenbart én eller flere hvepse inden i bunken af sirligt foldede hvide håndklæder på mit badeværelse. Jeg er (desværre) typen der er ulidelig at spise en frokost i det grønne med om sensommeren, der hvor hvepsene synger på sidste vers og bliver mere aggressive. Yikes, det er både klamt og stressende når de kravler rundt på ens mad. Er rædselsslagen for at drikke én også. Jeg er blevet lidt bedre med årerne, for ikke at overføre min fobi til Joel, så jeg spiller så rolig og cool som jeg nu kan.

MEN tilbage til mit badeværelse… i går morges hørte jeg så den der bzzzzzzz lyd fra en kæmpe kleppert der fløj rundt. Mig åbne vinduet på fuldt gab og springe rundt som en idiot og hente alting ud jeg skal bruge til mit morgen toilette, lukke døren og satse benhårdt på at den var væk når jeg kom hjem fra arbejde… Om eftermiddagen er den der så igen og jeg får gennet den ud af vinduet og SMÆKKER det i , problem løst, et voila! – en meget barnlig tilfreds mig føler der er styr på situationen.

Indtil i morges hvor vinduet igen er åbent efter badet og fanme om der ikke flyver en hveps ind, durk ind i en sprække i håndklæderne. Og blev der! Det sker bare ikke. Hvor mange bor de derinde? Eller er det den samme? Jeg. Magter. Det. Ikke.

Jeg har brug for en mand til sådan noget her! For der er zero STRÅÅNG INDEPENDENT WOMAN over mig lige nu. Jeg stirrer bare på håndklædebunken, imens den indre film kører. Hjælp.

unnamed

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply