0 In Skønhed

Flot sommerglød på budget

Solen skinner og kroppen er bleg efter en lang vinter, jeg er pisse forfængelig, især blege ben er no go for mig. Så jeg smed en selvbruner lotion i kurven hos Matas inden min weekendtur i Sverige, og den viste sig at være så god! Let at fordele, bliver ikke stribet og giver en virkelig pæn kulør.

Smør den på dagen før du skal vise lidt hud. Så kan du nemlig nå at gå i bad om morgenen og skylle lidt af den kedelige selvbruner duft af som altid kommer. Jeg har prøvet et hav af selvbrunere gennem årerne og hver gang hører jeg, den her lugter sleeet ikke – det passer ikke, det gør de alle sammen! Nogle mere, nogle mindre. Loréal Dermo Expertise Sublime Bronze Milk er ikke så slem, helt fin og til at holde ud.

selvbruner

 

Husk at give huden en grundig scrub inden, evt. med en hamphandske, som fjerner de døde hudceller. Det giver et pænere og mere jævnt resultat. Efter påsmøring er der også en god idé at give neglene en omgang med neglebørsten, så lotion resterne ikke sætter sig og får fingrene til at se beskidte ud.

På demobilledet her har jeg lagt et tykt lag på min arms inderside, tyndere lag giver knapt så mørkt resultat. Den koster 109,95 kr.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply