0 In Oh yes!

Hummer, champagne og solskin i Nyhavn.

Jeg har ærlig talt ikke haft særlig mange grunde til at gå i Nyhavn de sidste par år, men det har jeg så sandelig fået nu. Mine dygtige venner Michael og Marie Rønnebæk-Rørth fra Restaurant Koefoed har nemlig åbnet Restaurant Hummer i Nyhavn 63. Et stilrent og æstetisk smukt sted med loungemusik i højtalerne og fokus på hummer i alle afskygninger. Enkelt, delikat og virkelig velsmagende. Jeg er helt solgt og glæder mig nu endnu mere til solen titter frem, så skal jeg nemlig sidde udenfor på brostenene, drikke lyserøde bobler, kigge på folk – og indtage hummer såklart.

h1

Hyggelig skandinavisk stil.

h2

Tavlen med dagens retter, der er dog også menukort med et stramt og godt udvalg. Thomas Rohde og Thilde Maarbjerg har hjulpet parret med at sammensætte menuen. Vin og champagne udvalget er også helt i top.

h3

Bobler og hummer har altid passet godt sammen.

h4

Præsentation af et levende og flot eksemplar, canadisk hummer på 3 kilo.

h6

Min lækre mellemret, med noget mousseline-fætter som fik min mund til at løbe i vand.

h5

Jeg startede med Rossini caviar og hapsede med på værtindens bræt med diverse lækkerier, 3 af dem med hummer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply