0 In Oh yes!

Kids first…

joel og mor

Jeg har måtte aflyse en 40 års fødselsdag i aften. Det er byttedag, så jeg får min søn i dag og aftalen var at Joel så skulle sove hos min veninde, hvis søn er én af hans bedste venner. De bor i øvrigt lige om hjørnet fra os. Alt på plads og hyggeligt. Bortset fra min søn så ringede i går aftes helt ulykkelig og savnede mig, plagede om at være sammen med mig og ikke ville sove ude. Først blev jeg lidt små irriteret, for jeg får ham virkelig sjældent passet for at gå til fest.

Fødselaren er en skøn pige, jeg gerne vil fejre og jeg ved det bliver en møg sjov fest. Jeg lavede en regel med mig selv da jeg blev solo, der hed at jeg kun siger ja til bryllupper og runde fødselsdage, når jeg har ham. Alt andet no go. Det lyder måske lidt firkantet, men jeg er i den heldige situation at der flyver en del invitationer min vej, og jeg vil ikke være bekendt at få ham passet hele tiden, når nu han kun er hos mig hveranden uge og dermed hver anden weekend. Men han savner og er vist inde i en ’mor-periode’, så jeg tager mor-hatten på og krammer løs på ham i stedet, hvilket også er fantastisk – og hey, så er jeg heller ikke grå i hovedet af tømmermænd i morgen.

God fridag i morgen 🙂

Video fra en hyggelig eftermiddag, Joel er fascineret af Youtubere nemlig:

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply