0 In Oh yes!

Om to-do lister og hverdagsgrublerier…

Det har været én af de dage, hvor jeg har en tilfreds fornemmelse i maven over at have nået alt på to-do listen arbejdsmæssigt, samtlige punkter er kækt streget ud og det er noget så rart. Hængepartierne, alt blev fikset. Dog blev der ikke tid til at handle, i stedet hentede jeg take-away sushi, nåede at fjolle og hygge lidt med Joel og læse historie, selvom jeg virkelig ikke gad. Da jeg klappede bogen i, vrimlede hovedet med tanker om aftenens to-do liste; rydde op – basically i alle rum, tømme opvaskemaskine, skifte pærer på badeværelset, svare på sms’er, lægge opslag på Facebook og Instagram for mine kunder, vaske tøj, lægge tøj sammen (det hader jeg!) og tage stilling til morgenmad og madpakke til imorgen inkl. indbygget krise over jeg ikke rigtig har noget spændende og skal trylle en hel del. I virkeligheden vil jeg også gerne nå at se seneste afsnit af Girls på HBO, men den løber jo selvfølgelig ingensteder… mens jeg rydder op i køkkenet, tænker jeg; ”godt, jeg ikke også skal være liderlig for en mand/kæreste senere”, for det ville jeg simpelthen ikke orke….så tænker jeg at det siger jeg ikke højt til nogen EVER, og mon det er derfor at ægtepar aftaler knalde-dage og gud hvor er tragisk egentlig. Det hele. Altså det med kønnene, liderligheden og hverdagslivet…  så skrev jeg (også) et indlæg, det er vigtigt for mig at dele, også det, der ikke er lyserødt og lækkert.

Godnat!

brille

Washed-out hverdags K, uden makeup. Til gengæld med nye briller, som jeg er ret glad for.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply