0 In Skønhed

Vind boost til dine øjenomgivelser

Kender du de morgener man passerer spejlet og tænker; Det er fandme løgn..?!

Nogle dage ser man bare træt, hævet og brugt ud, andre (heldigvis) ikke. Jeg synes det er ‘sjovt’ som tingene ændres med alderen, når man er ung er man helt wuhuuu og spændt op når det bliver fredag, når man er ældre er man helt kørt ned og klar til sofaen når det bliver fredag, haha.

Clinique har lige lanceret en god lille øjencreme, som du kan have med i tasken og lidt peppe dine øjenomgivelser op på 3 sek., hvadenten det er morgen, middag eller aften, for den fugter og opfrisker noget så rart, og så fungerer den godt under makeuppen og ikke mindst concealeren, jeg har prøvet mange øjencremer hvor concealeren sidder i kedelige linjer efterfølgende og får jeg én der fedter alt for meget, kvitterer min mascara med at lægge sig under øjnene også, og det spiller bare ikke.

creamcreamcream-1050x682

Du kan vinde Clinique Pep Start Eye Cream her på bloggen, jeg bortlodder nemlig 3 styks. For at deltage skal du følge Oh yes! på Facebook og skrive dit navn nedenunder indlægget her i kommentar feltet. Jeg finder vinderen på onsdag den 16. Marts kl. 21.00

Held & Lykke! 😍

KONKURRENCEN ER SLUT! De heldige vindere blev: Gitte Leth Dideriksen, Anette Aare Dalsgaard og Kitt Salbroe, stort tillykke 🙂 Cremen bliver sendt direkte til jer.

Du får også lige en forårskrammer her, jeg er i møggodt humør nemlig!

Ps. Hvis du virkelig døjer med kraftige rander under øjnene hvor søvn, vand og god aktiv øjencreme bare ikke er nok, kan jeg anbefale dig at få dem betydelig formindsket med Restylane (filler) hos f.eks. N’age (dem arbejder jeg med til daglig), det hjælper virkelig.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply