0 In Oh yes!

Nu med nøglebarn!

Armen altså, jeg blev så mega rørt tidligere i dag, for det var allerførste gang Junior aka. min søn Joel tog toget hjem fra skole alene, han er 9 år og går i 3. Klasse på en skole på Østerbro, hans kammerater er gået alene hjem et stykke tid, men da jeg lige bor lidt længere væk end gåafstand er det altså først nu vi er blevet enige om det. Han har fået Rejsekort og egen nøgle, alligevel kunne jeg ikke dy mig for at hente ham på stationen og han var jo så sød og stolt selv også, se ham bare her:

joel

Det virker måske småfjollet og unødvendigt sentimentalt, men jeg har jo kun et barn, så det er altså stoooore sager i min verden.

Så der er dobbelt op på glæde i dag, weekend med min lille skat og forårssol – håber også du får den bedste weekend!

kys k

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply