0 In Indretning

Jeg trængte til et facelift..

I morges havde jeg besøg af en fotograf fra et modeblad som skulle fotografere mit soveværelse og yours truly, artiklen kommer til at handle om farver i indretningen. Nu har der efterhånden været et par boligreportager hjemme fra min lejlighed, så jeg følte ærlig talt soveværelset trængte til et facelift af en slags, så jeg var forbi Ellos’s nye fine showroom i København og låne lidt sager forleden. Jeg kan li’ at mixe farver og print med klassiske elementer så der ikke går total marskandiser-cirkus i den, der skal være ro for øjet nogle steder. Jeg krydrerede derfor mit dominerende tapet, sengegavl og turkise kommode med et enkelt cremefarvet sengetæppe, sort spejl på væggen, sort gulvlampe og indskudsborde med marmor og gyldent stel plus friske blomster i bedste hotelstil. Og med disse små ændringer føltes det helt nyt og friskt. Ellos har mange fede ting til boligen, inklusiv tæpper, som ellers kan være svære at finde og priserne er yderst fornuftige – I like!

ellos1

Kan du li’ det nye look?

ellos2

kys k

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply