0 In Mode

Vind armbånd med flotte mønstre og farver!

Jeg mødte Mea Sofie tilbage i 2011, det var på en natklub, hvor hun spurgte om jeg havde tabt en farverig trøje af en slags, hun havde (sjovt nok!) vurderet jeg var én af de eneste der ikke havde ’Københavner-uniformen’ på med sorte Acne jeans og en læderjakke… og trøjen var ganske rigtigt min. Herefter blev vi venner på Facebook og har holdt kontakten vedlige gennem årerne, hun er altid kæmpe sød, opbakkende og opfordrede mig på det kraftigste til at blogge mere lige i starten. Tak for det!

Nu har Mea startet et lille firma Lot One Studio som sælger skønne accessories blandt andet hendes helt nye armbånd importeret fra Peru, og dem er jeg da faldet pladask for. Skønne farver og mønstre knyttet i uld med en lille velour bort på bagsiden, så de er behagelige at have på. Forår og sommer stemning kravler lidt tættere på, når jeg kigger ned på min lille fest på håndleddet her.

Jeg bliver ofte spurgt til mit farvebrug i min indretning og jeg siger altid at man kan starte med at inkorporere farver med puder, tæpper, vaser, billeder på væggen osv., det er helt det samme med påklædning, f.eks. klassisk hvid skjorte, blå jeans, sorte sko med tilbehør i smukke klare farver i form af tørklæde, taske og armbånd/smykker. Så bliver det aldrig kedeligt, du skal skifte ud og mixe og matche efter humør.

Og….armbåndene kan blive dine, for jeg bortlodder 3 x 3 sæt, alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at følge OH YES på Facebook og skrive dit navn i kommentar feltet nedenunder indlægget her. Jeg trækker de 3 vindere onsdag den 2. Marts kl.21.00 – Held & Lykke 🙂

KONKURRENCEN ER NU SLUT! Vinderene blev Ane Ellegaard, Sarah Engelbrecht Voss og Jannie Rosengård – stort tillykke.

Ellers kan de købes her enten enkeltvis eller 3 styks til en meget fornuftig pris.

mine armbånd

Livet er sgu lidt sjovere i farver!

Dias1

Dejlige farverige kvinder og børn fra Peru, det er da umuligt ikke at smile og blive glad over. Når livet kan være lidt gråt i gråt og beige i beige i Danmark…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply