0 In Mode

Jeg tør nok ikke kaste mig fuldt ud i mode-bloggeriet…

hm2

Jeg skriver ikke så ofte om mode, selvom jeg interesserer mig ret meget for det. Jeg er dog ikke slave af moden og der er masser af løjerlige trends som jeg ikke hopper på eller interesserer mig det mindste, jeg kan lide klassiske ting med et twist, farver og til tider humor. Det handler sikkert også om at jeg i ‘blogger verden’ føler jeg er aaaaalt for gammel og stor til at fokusere på det område og det er en hel hær af 20-30 årige piger som gør det meget bedre end mig. Men jeg har nu alligevel lyst til at vise dig den kaftan jeg købte hos H&M i dag, armygrøn med mønster, høje slidser og sidelommer, oh yes, vi elsker lommer – ikke sandt 😜

Jeg ligner så bare slet ikke modellen på kampagnebilledet i den og det gør stylen så øvrigt heller ikke, der er noget med mønsteret, farverne og antal huller til snorerne osv. Men den er vildt behagelig at have på i 100% silke og jeg fornemmer allerede nu at den kommer til at hænge på mig til sommer med sandaler eller hvide sneaks. Den er fra den nye Studio SS16 kollektion som kom i butikkerne i dag og jeg synes den er flot lige meget om den hænger og sjasker på den der cool str. S-M måde eller du har lårbass’es og boobs som mig. Fuck it, just rock it!

hm

hm1

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply