0 In Oh yes!

HAPPY FUCKING VALENTINE!

 

Nå men, jeg er så single. Igen. I morgen er det som bekendt Valentines Day og dagen der deler vandene i dem der elsker det og som bliver forkælet af deres kæreste og dem som hader det og synes det er det latterligste som fanden (og blomsterhandlerne!) har skabt og endnu en åndsvag amerikansk tradition som ingen steder hører hjemme i Danmark.

Oh well, jeg vil så gerne indrømme at jeg synes det er en smule hårdt at få smasket (velundt) forelskede pars hjerteformede chokolader, røde roser og små ringe der glimter i ansigtet. For jeg ville da TOP meget ønske det var mig, Karina-42årig-prinsessedrømmende-pladderromantiske mig – jeps, jeg ejer den! Og helt early, hvis man nu var så pisse ligeglad med den dag, gad man så bruge energi på at udbasunere at det baaare en endnu en helt almindelig dag og det rager én noget så grusomt – I don’t think so.

For nogle år tilbage skrev jeg en opdatering på Facebook netop denne dag, jeg skrev: HAPPY FUCKING VALENTINE! Store versaler som her og nichts weider.

Et par timer senere ringede min eks Henrik og sagde; du skal ikke sidde alene, jeg kommer ud til dig. Ind af døren kom han med 2 kasser med lækre friske råvarer, grøntsager, skaldyr, vine, udenlandske øl og en kæmpe buket roser og et par andre små gaver. Så kokkerede han det mest fantastiske måltid, hyggede med min søn og viste ham en masse cool Le Mans videoer, og kyssede mig farvel på panden ved 23.30-tiden. Helt perfekt og vidunderligt overskuds-agtigt!

Og neeeeeeej, nu skal du ikke sidde og tænke at det nok er ’meant to be’ med os, vi er gode venner i dag. Pointen er bare, jeg gider ikke passe ind i den kasse, der spiller skide ligeglad, det er ikke specielt sjovt at være single når det er enten: jul – nytår – på valentins dag – på ens fødselsdag – i sommerferien… næ hey, vent det passer faktisk ikke helt – der kan det være noget så sjovt at kysse på solbrune ungersvende! Men de andre…. Nøj altså.

Så mit råd til dig er, meld du bare ud helt som det er, om det skønt eller hårdt, alting behøver ikke være glansbilleder at det perfekte liv og måske du kunne være heldig at der også var en sød person i din omgangskreds der har lidt ekstra overskud.

I morgen den 14. Feb vågner jeg op i Dubai med min yndlingsmand, ham på 1.40 og med halvanden fortand, det tror jeg bliver ret perfekt, jeg ved af erfaring at solskin og bare tæer er en ret god kur imod selvmedlidenhed og ynk hos undertegnede.

Kys K.

bed-of-red-roses-connie-cooper-edwards

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply