1 In Mode

Blonder til de store boobies

PrimaDonna er kendt for at lave velsiddende bh’er til kvinder med stor barm, helt op til H-skål.

Med tiden er styles, fine detaljer og farveudvalget blevet større og bedre, og der er vist heller ingen, som i INGEN der gider ligne sin mormor inderst inde, bare fordi der er godt til gården og gaden. Nu lanceres PrimaDonna by Night en flot ny kollektion bestående af silke underkjole med hold på barmen, bh og to forskellige trusser i nudefarvet tyl med sort blondebroderi og en smuk blondebesat silkekimono.

Det har jeg optur over, er det ikke pænt??

bynight

by night 2

Det kommer cirka 1. Februar og kan bla. købes hos Anne Sax

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hanne T.
    september 19, 2017 at 12:17 pm

    Yes! Elsker simpelthen bare PrimaDonna undertøjet. Det er simpelthen så godt at have på og kvaliteten er bare helt i top og pasformen til mine store bryster? Jamen bare så perfekt, de hænger jo slet ikke mere. Synes dog godt at du kunne vise nogle flere modeller fra PrimaDonna. Jeg fandt en masse PrimaDonna undertøj på denne hjemmeside: https://www.netlingeri.dk/Prima-Donna.aspx

  • Leave a Reply