0 In Makeup

Smink dig veloplagt…

….Arhhhh hva’ nu K?!

Jeg mener det skam, jeg har mange morgener, specielt her i januar, hvor jeg er vildt træt og uoplagt og ikke orker noget som helst, da slet ikke at lægge makeup, når tiden er knap. Men stort set hver gang jeg lige bruger det kvarter på det, bliver jeg ganske enkelt mere klar, energifuld og motiveret til at face dagen. Det er røvbanalt, men det virker for mig.

Ofte bruger jeg App’en Facetune på mine billeder, til at fjerne ujævnheder på huden og/eller rødme (se lige mit bryst her, gisp!) men i dag skulle I se the real deal, 42-årige mig helt morgengrim og rødmosset.

før og efter billede

Jeg bruger et arsenal af produkter, som selvfølgelig afhænger af looket, i dag var det disse:

makeup K

Matchmaster SPF 15 Foundation fra MAC

Beauty-Blender til at fordele makeuppen med

Matchmaster concealer fra MAC

Pressed Powder fra MAC

Macnificent Me Sculpt & shape Powder fra MAC (til at kontourere ansigtet)

Blush i Alezane fra Chanel

Brow powder i medium brown fra Nilens Jord

Eyshadow i Honesy fra MAC

Eyeliner i Stubborn Brown fra MAC

Mascara Miss Manga fra Loréal Paris

Lip pencil i Spice fra MAC

Læbestift i nude #235 fra Loréal Paris

Rabler det for mig eller kender du udemærket følelsen? 🙂

 

kys k

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply