0 In Mode

Får man sex i de her sko?!

Mit Instagram feed bugner med en tendens for tiden, de såkaldte ’Ballerina Pumps’, de kom først frem for et par år siden, så troede jeg designerne godt kunne se, at de ganske enkelt ikke kunne være det bekendt overfor heteroseksuelle mænd og droppede dem, men nej, nu er de (fanme) fremme igen og jeg grund-hader dem simpelthen, for de er da noget af det mest usexede og uklædelige en kvinde kan iføre sig efter min mening. En blød gymnastik sko med blokhæl, sikkert meget behagelige at have på, men de er jo møg grimme ganske enkelt.

Og ikke nok med det, så er mange ovenikøbet hoppet med på ’mid-heel’ fra helvede, store modehuse som Chloé, Celiné, Lanvin, Chanel, Ferragamo, Acne m.fl. – ak og ve.

Kritikere og modefolk tænker nu sikkert, men Karina… det er fordi du ikke ’forstår’ moden her, dertil er svaret enkelt: JA, enig og hurra for jeg kan tænke selv!

Dias1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply