0 In Krop & Velvære

Undskyld, ser jeg tyk ud i den her drøm?

Jeg havde en drøm i nat. En kikset og pinlig én.

I drømmen viste nogle venner mig en artikel i Se & Hør, hvor jeg var kædet sammen med en ældre herre og direkte årsag til hans skilsmisse. Der var billede af hans store kasse af et hus, paparazzier havde fanget konen, så det så ud som om hun styrtede ud af deres fælles hjem. Et billede af mig og ham der står ved siden af hinanden til en større event eller fest af en slags og par øvrige billeder af mig i gadebilledet. Overskriften var brutal og direkte: XXX forlader konen for yngre kvinde!

Manden som jeg eftersigende var involveret med, var en ældre, småslesk type i bedste Hansi Hinterseer stil med lyse striber i håret, lidt for brun og guldbrille i Aviator model, måske ikke ligefrem min type… Men, det mest bizarre i drømmen var dog hvor mit fokus lå (!!), for jeg tænkte som det første: Puha, heldigvis ser jeg ikke så tyk ud på de billeder, rimelig heldig vinkel på mine ben… mere end at gakke bonzai over jeg fejlagtigt var kædet sammen med en fremmede mand jeg ikke havde nogen relation til, og indirekte stemplet som elskerinde og ’homewrecker’ i et landsdækkende medie. En pæn urimelig situation at blive sat i ufrivilligt, men næh nej, jeg var nærmest lettet over jeg ikke så alt for tyk ud – SUK altså.

Jeg vågnede hovedrystende og sådan lidt småflov i masken – for er det sådan noget pjat jeg vægter højest? Er jeg virkelig så overfladisk?

Jeg læste engang bogen ”Er vinter nær” af Suzanne Bjerrehuus, hvor hun beskriver hendes hårde forløb med kræftsygdom i halsen, der gjorde hun i lange tider ikke kunne spise noget som helst. En morgen på badeværelset ser hun sit eget spejlbillede og tænker, at hun er blevet meget tynd og dét i det mindste er godt/pænt!…. lige inden hun besvimer på gulvet vel at mærke.

Den passage gjorde stort indtryk på mig, det er jo komplet skørt at vi kodet sådan, selv når det handler over egen overlevelse. Til gengæld pænt sejt og modigt af hende at inkludere i bogen, når det nu engang var sådan hun havde det. Alle vores følelser er i min verden legitime (okay, der er undtagelser!)  det er i hvertfald befriende med folk der tør italesætte dem, også selvom de er ukorrekte og grimme.

For kan vi kvinder, hånden på hjertet, undsige os at være påvirket af det evindelige vægtbarometer?

– Og ligeså vigtigt, hvilken urt er det jeg skal koge før sengetid, så ‘guldbrillen’ ikke returnerer? 😉

KarinaVondAh kopi2

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply