0 In Skønhed

Glem ikke Face-fitness!

Clinique understreger vigtigheden af fitness til ansigtet, det er vejen frem hvis du vil løfte, tone og gøre huden spændstig (igen). Og det siger næsten også sig selv, at det må være gavnligt at massere og punkt-trykke for at sætte gang i blodcirkulationen og bevare huden spændstig og frisk i sit udseende.

De har lige lanceret to nye produkter som du med fordel kan komplimentere din massage rutine med; Sculptwear Lift and Contour Serum For Face and Neck og Sculptwear Contouring Massage Cream Mask. Serummet indeholder den nye Polysculpt teknologi og potente ingredienser med fokus på 3 områder: Løfter & Opstrammer – Fyrer op under hudens energi – Genvækker huden.

Massage cremen genopbygger og styrker hudens naturlige collagen, den føles i øvrigt som at have en virkelig rar flannel pyjamas på, bare I ansigtet – så jeg er fan!

Ansigts massage, sådan gør du:

* Placér fingrene på kinderne og massér energisk hen over kæbelinjen op imod ørerne. Herefter placerer du fingrene på hver siden af næsen, pres og glid langsomt ned og så op ad kinderne under kindbenene mod tindingerne.

* Massér din creme op af halsen til kæbelinjen i opadgående bevægelser.

* Til sidst placerer du to fingerspidser mellem øjenbrynene, glid lidt op og ud til siderne henover øjenbrynene og afslut på ydersiden af dine øjne

Gentag 4-5 gange i hvert område.

Tjek evt. også den prisvindende Kosmetolog Anita Falslund’s Instagram ud, hun lægger løbende nogle gode små film med hudforyngrende ansigtsmassager op.

Produkterne fra Clinique er lige landet på hylderne landet over og koster kr. 595,- for serum og kr. 435,- for massage cremen.

Scultwear serum & mask kopi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply