0 In Oh yes!

Føj for den lede Facebook debat!

134031-133751

Jeg er træt af Facebook for tiden, mediet svømmer over med tragedier og hadske debatter, den grove og decideret onde tone er ikke længere forbeholdt Nationen, men florerer overalt i mit Newsfeed. Politiske overbevisninger bliver malet op med store fede versaler konstant. Jeg blander mig stort set aldrig i de kommentatorspor, som ofte bare, ja, kører af sporet. Sandheden er at jeg hverken føler mig verbalt eller psykisk klædt på til en omgang tilsvining og ville blive decideret hunderæd hvis jeg modtog trusler fra fremmede mennesker, som jeg kan læse mig til efterhånden er hverdagskost for meningsdannerne. Jeg tænker det er en MEGET trist udvikling og hvor det skal ende?!

For enhver nyhed bliver nu smurt udover de sociale medier, sammen med siderne i avisen og i mit TV, så næsten ligegyldigt hvor forfærdelig en tragedie det drejer som om, når jeg en decideret kvalmegrænse. Dagligt læser jeg hovedrystende diverse Facebook tråde med nedladende argumenter og krig med ord, det gør mig desillusioneret og i dårligt humør – ærlig talt meget mere end hvis du viser dine blærede feriebilleder fra et resort på Maldiverne, som jeg ikke selv har råd til at tage til.

Og jeg er sgu meget bevidst om at verdens problemer ikke bliver løst af hverken kæledyrsbilleder eller lyserøde cupcakes – Men lad os lige huske at klappe hinanden på skulderen og sprede lidt glæde og positivitet også!

Med ønsket om en god uge, K.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply