0 In Indretning

Kald mig bare Calypso-K!

Det lyder nemlig noget mere eksotisk end den grå vinter-kedelige udgave der bor hjemme hos mig for tiden. Januar måned må da bare være den værste, rent survival indtil det lysner lidt igen, derfor måtte jeg også kaste mig over tasterne og booke end tur til Dubai i Februar til Junior og jeg her forleden. Det skal blive sååå godt med sand mellem tæerne om en måneds tid.

Mit hjem er i Femina denne uge, her beskrives den caribiske stemning der huserer – det må være per instinkt for jeg har aldrig været på de egne desværre – det gad jeg ellers godt!! Men det er helt sikkert på grund af de mange farver jeg har indrettet med, bliver i godt humør af det og kaster gerne om mig med lilla, grøn, turkis i diverse mønstre. Det appellerer til mig, og har meget svært ved for eksempel over-load på beige i indretning. Men det skal lige tilføjes at jeg også lide det klassiske hvid og sort, der skal være nogle rolige flader hist og pist, så det ikke roder for øjet overalt. Jeg hygger mig og føler mig tryg i min lejlighed, det største kompliment jeg kan få, er at mine gæster ofte kommenterer hvor rart her er og hvor godt tilpas de føler sig – BINGO, så er målet nået for mit vedkommende! Jeg kunne dog godt tænke mig en kraftig upgrade på diverse møbler hist og pist, f.eks. er en ny sofa er virkelig tiltrængt, men det er ikke lige på budgettet for tiden desværre.

Hvis du vil se den fulde 7-siders reportage er det altså i seneste Femina nr. 1 fra 7. Januar det foregår.

Fotograf og tekst: Iben og Niels Ahlberg

unnamed

badeværelse

Se selv!! ingen knald og farver på badeværelset… 😉

kys k

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply