0 In Oh yes!

Når det bliver meget, løber jeg min vej…

Tanker fra i nat:

Det som det handler om her, at jeg siden sen-sommeren har kærestet med dejlig mand, midt i det hele og på en rimelig ucharmerende facon går det op for mig, at alt det jeg troede jeg ville have og drømte om, var så utrolig langt fra virkeligheden. Jeg troede at jeg skulle have det traditionelle parforhold, være sammen så meget som overhovedet muligt og smelte sammen med et andet menneske i bedste lægeroman stil…. Sådan, endelig! Men nej, når vi er sammen i flere dage i træk for jeg PANIK, fuldstændig og aldeles.

Måske handler det om at jeg ikke har boet sammen med en mand siden jeg blev skilt for snart 7 år siden og jeg generelt synes det er hamrende svært, alle de kompromiser og hverdags trivialiteter. Der kan sagtens ligge noget smukt i det også, for nogen, jeg kan bare ikke finde ud det.

Måske tænker du; Ja ja Karina, men så gør du da bare det der ’together living-apart’ halløj, men udfordringen er jo at kæresten min slet ikke har det på samme måde, han synes det er mega hyggeligt og vil gerne mere end jeg kan og vil… hvad gør man så? Kender du eller er du i et dejligt parforhold hvor I ikke behøver sidde lårene af hinanden? Hvor der er fundet en måde hvorpå alle er glade?

Jeg vil meget gerne have input, for jeg har ikke løsningen på hvordan den lige præcis skal grejes og er en lille smule bange for jeg ender som skør kattedame, hvis jeg ikke finder ud af det…. 😉

Kys K.

Ps. Senere lægger jeg indlæg op om nytårs-outfit og blinge-ling i rent kompensation for det godnat-fjæs der..!

livingaparttogether

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply