0 In Indretning

Så kom julestemningen… arhhhhh!

Så! Lige her i dag indtræf juelstemningen hos undertegnede, inden da har det såmænd bare været stress og jag med arbejde, planlægning, indkøb, arrangementer og alt det der også hører til december. Men nu skulle alting være på plads, jeg har sågar allerede pyntet julebordet, vi bliver 7 personer hos mig i år og alle dem der kommer specielle for mig, men aller vigtigst af alle er min lille Jolle, ham har jeg kun hver anden år, og i år er miiiiit, eller rettere sagt vores (det lyder fanme også pænere) 😉

Jeg er gået ’all in’ på borddækning i år, eftersom der hverken er sne og dermed det lysende smukke skær som vi allerhelst vil have, gik jeg i sølv mode, blandet med lidt grå, blå fra mega musel og grønt grønt, jeg går aldrig ned på grønt.

Den lille detalje jeg bedst kan lide ved mit julebord er de funklende sølv ’dækkeservietter’ som jeg har lagt oven på dugen (ren dobbeltkonfekt!) det er ark oprindelig tiltænkt gavepapir i tyk kvalitet fra Paperchase i Magasin. Det glimter mega fint i lysets skær.

jul4

Nu er der sat Michael Bublé på anlægget, ren smør tenor og jul for mig. Nu glæder jeg mig bare til gæster kommer i morgen og vi skal hygge igennem, yeay!

Jeg ønsker dig den bedst tænkelige jul!

Kys K.

jul3

jul1

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply