0 In Oh yes!

Så tag dog din telefon!!!

red-phone1

Har du også sådan nogle mennesker i din omgangskreds, som aldrig svarer deres telefon, som i never-ever??  I stedet sms’er de dig tilbage kort tid efter… hva’ så? Jeg kan lige så godt sige det ligeud, jeg bliver VANVITTIG af det. Det er meget få gange jeg gider at sms’e fulde updates på hvad der er sket i mit liv siden sidst og deres vice versa, i omgange af 3-4 linjer pr. gang, vente vente… respons og så på den igen. Sikke en f****** tidsrøver! Det er den vildeste uskik og vi skal holde op med det, skal vi! Og ja, jeg skriver vi, for jeg gør det også selv nogen gange, der er tidspunkter og dage hvor jeg ikke lige orker at tale så meget – og en hurtig tekst på telefonen er lettest (at gemme sig bag). Men jeg ringer så til gengæld tilbage ved først komne-overskuds-lejlighed, som regel senere eller dagen efter. For hvis det er vigtige ting i livet, arbejdsaftaler eller en generel catch up på en kær ven man ikke får set så tit, så kan et par one-liners på smartphone-skærmen altså ikke gøre det. Korte beskeder, fis og lir samt bekræftelse af aftaler, tjek og halleluja.

Jeg er uden tvivl selv et produkt af tiden, jeg bruger emoji’er i en lind strøm som var jeg 16 år, Instagrammer løs, sms’er og skriver beskeder på Messenger. MEN nogle gange skal der tales om tingene, lyttes til nuancerne, smilene i den andet ende af røret, lad os nu for fanden ikke glemme det. Til dagligt laver jeg som bekendt PR, Public Relations eller personlige relationer kan man også kalde det, for alting starter der, med et andet menneske. Derfor foretrækker jeg 1) personlig møde face-to-face, det kan så ikke altid lade sig gøre, fair nok. 2) Telefon opkald og i tredje og sidste instans 3) mail eller sms.

Misforstå mig ikke, e-mail er genialt, jeg mailer i et væk, det er et uundværligt arbejdsredskab, og jeg kan nærmest ikke forstå hvordan vi fik ting til at ske dengang vi ikke engang havde faxmaskinen…. hvad handlede det der telex egentlig om?!

Men midt i den digitale tid, hvor vi alle sidder bag skærme og banker løs i tastaturet, bliver bombarderet med news feed om særdeles vigtige ting og grusomheder ude i verden blandet med palæo-retter, så husk dog at gribe knoglen (!!) bare engang i mellem. Jeg er i hvert fald én dem der bliver så glad når du gør…

Ja hallo?! [hjerte, kysse, hurra, fedest, lykke-smiley!]

k telefono

Gammelt billede fra et spansk magasin, allerede dengang talte jeg ivrigt i telefon, haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply