0 In Krop & Velvære

Små hyggelige glæder på første søndag i advent

arndal1

Vi har fået en lille ny passion hjemme hos mig og det er, vildt nok, thé (!!).  Uh Mor, skal vi have Arndal thé?! Og det er skam store sager, for Joel, min 9-årige søn, har aaaaaldrig gidet drikke thé før.

Så det er blevet vores nye hygge ritual, og når man så krydrer det med første søndag i advent, stearinlys, tegninger, spil, snacks, adventsgaver, nul planer og Netflix – så spiller det altså max!

Lotte Arndal har lavet 3 slags urtethé; Flower Power, Fruit & Root og Twisted Mint. Vores klare favorit er Fruit & Root, som er med citrongræs, lakridsrod, æblestykker, ananas, morgenfrueblomster, citronolie og frysetørrede jordbær stykker. Den er er krydret, sød uden at blive kvalm overhovedet, smagsindtrykkene ændres løbende i én enkel slurk, og så smager bare r**-godt! Jeg har sågar givet den med hjem i små staniol pakker til veninder ved 2 forskellige lejligheder, fremover bliver jeg klart mere nærig med den, hehe.

Knus og god søndag til dig 🙂

joeltegner kopi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply