0 In Krop & Velvære

Videoblog om mine lårbasser!

Jeg har været i stolen hos N’AGE, jeg har nemlig testet en ny behandling som er kommet til Danmark, den hedder CoolSculpting og er allerede særdeles populær i både USA og Asien. Med den kan man fryse specifikke områder på kroppen, og dermed reducere fedtdepoterne permanent i det område.

Fedtceller er ekstremt følsomme over for kulde, og ved at tilsætte en kontrolleret frysefunktion på en time, så trækkes energien ud fra fedtcellen. Indholdet i fedtcellen, lipiderne, krystaliseres og fedtcellerne dør. Når fedtcellerne dør, starter en naturlig proces i kroppen som gradvis reducerer fedtlagets tykkelse. Den proces sker løbende i op til 4 måneder.

Behandlingen egner sig til maven, flankerne, inderlår og yderlår, overarme, knæene og dobbelthage. Jeg har fået den lavet på inderlårene, for 3,5 uge siden, så jeg kan ikke se det endelige resultat endnu. Jeg var meget øm de første 2 dage – kønt syn at se mig vralte rundt der. Herefter var jeg lidt øm i yderligere 5 dage. Nu er der ingen ubehag, jeg kan mærke der sker ting og sager i området, det klør nogle gange, men det skulle eftersigende være et godt tegn, nemlig at der arbejdes og fedtcellerne er ved at dø. Jubiiiiii!

BÆR OVER MED MIG

Der er så IKKE noget der hedder ’her-mo-go-lyffer’ – Hallo blondie!! ….og det jeg mener med spiser dem af sig selv er, at kroppen har en slags oprydnings-team også kaldet makrofager, som rydder op kroppen via lymfesystemet, hvis der er ting der ikke længere skal bruges. Meget smart system, knap så smart med Frk. ’one-take-video-blogger’ her 😉

Jeg har desværre ikke før og efterbilleder at vise dig, men her kan du se min lårbasse og problemområde (mens jeg bliver behandlet)

lår

Jeg har fundet et par øvrige eksempler på nettet, af kvinder der har fået lavet deres lår med samme metode. Hvis man Googler løs, kan man støde på nogle horrible billeder af folk der har fået forfrysninger og grimme ar i forbindelse med en slankende fryse behandlinger, det kan (heldigvis!) ikke lade sig gøre med CoolSculpting, for den har en patenteret sikkerhedsmekanisme, Anti-Freeze Detect System, som gør det umuligt at få fryseskader, og  det er godkendt af den amerikanske FDA-myndighed.

lår før og efter1

unnamed

 

Hvis du vil vide mere om behandlingen, priser og se billeder kan du besøge N’AGE

  • Og jeg skal selvfølgelig nok holde dig opdateret på udviklingen med mine lår.

kys k

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply