0 In Skønhed

Hvert kunstværk er en duft og omvendt.

349029

Purple Rain

Prada har lanceret en ny serie perfumer, den er lavet af den prisvindende tyske parfumeur Daniela Andrier. Serien hedder Prada Olfactories og består af 10 individuelle dufte. Hverken modehuset eller kreatøren bag giver særlig meget information om duftenes ingredienser udover et par stikord og topnoter, for som Fru Andrier udtaler : “Each of the fragrances has a strong identity, but you’ll have to invent your own story as to what’s in them, because there aren’t any explanations of the ingredients inside. I think it’s something we’re so fed up of; these eternal explanations of bergamot. So, the idea is that you’d be attracted by the name and then attracted by the collage and then you’ll smell it and, if we did a good job, then they’ll all go along very well together. So, in a way, the perfume will be your own dream; you will invent what’s inside, the composition is your own story. You decide the smell. It can be a fragrance that is a strong moment of yourself.”

 Og ærlig talt, er det ikke også ligemeget og en ganske fin pointe hun har her – parfumer er en sanseoplevelse, som vækker forskellige ting i dig og mig…

Med de smukke collager starter din fantasi måske allerede:

Purple Rain – Nue de Soleil – Tainted Love – Un Chant d’Amour – Cargo de Nuit – Day for Night – Heat Wave – Double Dare – Pink Flamingos – Marienbad.

Jeg er helt forelsket I det visuelle univers, som de har kreeret omkring hver enkel duft, små fantastiske farverige kunstværker som pirrer ens nysgerrighed på den specifikke dufte. Så smukt og well done! Der er dog et lille catch med Prada Olfactories de sælges nemlig kun hos Galeries LaFayette i Frankrig og I Pradas butikker I Milano og New York til den nette sum af 300 Euro pr. Styk.

Hallo, er det EasyJet?! 😉

349027

Pink Flamingos

349028

 Cargo de Nuit

Prada2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply