0 In Makeup

Fuld skrald på øjnene – vind produkterne!

For et par måneder siden røg de sidste eyelash extensions og jeg følte jeg mig ret afpillet og helt bar på øjenvipperne, så jeg købte en mascara, som jeg ikke havde prøvet før. Det var Miss Manga fra Loréal Paris, og shit den var god! Den giver virkelig ’smæk for skillingen’ med lange, fyldige og spredte vipper – jeg bliver nemlig VILDT irriteret når jeg har købt en mascara som kun laver en smule længere vipper, men ellers får dem til at syne helt spinkle (og kedelige!), det er slet ikke mig. Mascara skal løfte og åbne øjet, så der må gerne være volume og knald på, efter min mening. Miss Manga er sådan lidt våd i konsistensen og virkelig let at påføre. Og når jeg bliver så begejstret, har jeg jo lyst til at dele det med jer, så jeg har fået muligheden for at bortlodde 3 sæt makeup med den gode mascara, en eyeliner pen, der gør det let at lave smokey eyes og en knaldrød læbestift – og bum, så har man et godt julefrokost-kit der!

Dias1L’Oréal Paris Mega Volume Miss Manga Black.

‪L’Oréal Paris Color Riche Lipstick, Red Passion #297.

L’Oréal Paris Superliner Smokissime, Black Smoke.

loreal1

Med mascaraen på det ene øje kun.

loreal2

Med de 3 produkter på, eller skal vi bare kalde det casual-wednesday?! 🙂

loreal3

Ps. Jeg ved virkelig godt jeg ligner et f**** juletræ med grøn trøje og røde læber, jeg mangler bare lidt gran i ørerne, haha. Men man kunne jo for eksempel tage en fin sort kjole på til looket, det vil helt sikkert være flot.

Hvis du vil deltage i konkurrencen skal du blot følge bloggen på Facebook og skrive dit navn i det nedenstående kommentar felt herinde.

Sidste frist for at deltage er fredag den 20. November kl. 12.00, vinderen bliver annonceret senere den dag.

KONKURRENCEN ER NU SLUT!

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply