0 In Skønhed

Min mor og jeg sniffede løs i Paris…

KJ_Modern Muse Le Rouge_Model Shot_Global_Expiry June 2016

Jeg er en sucker for lækre dufte, både de ’au natural’ som babyer og lækre mænd naturligt besidder, men bestemt også dem der er blandet af kyndige parfume-næser verden over.

I efterårsferien var jeg i skønne Paris, som jeg vandrede tynd med min mor. Og selvfølgelig skulle vi også forbi de obligatoriske stormagasiner i luksus klassen, det er altid et must for os.

På vej ud igennem parfume afdelingen møder jeg en speciel og ret markant duft, du ved når man lige går forbi en stand, hvor de kører promo for noget nyt. Jeg går videre og ud på gaden, men stopper op og siger at jeg simpelthen er nød til at gå tilbage og finde ud af hvilken duft det var, for jeg kan slet ikke slippe den. Det viste sig at være Modern Muse Le Rouge fra Estée Lauder. En lækker, moderne duft med både jasmin og trænoter i en ret så skøn og sexet herlighed. Det er iøvrigt tidens it-girl Kendall Jenner som er model og ’muse’ på kampagnen, som er version 3 af duften. Tilbage i 2013 lancerede Lauder, Modern Muse Classic duften, året efter kom Moderne Muse Chic og nu Le Rouge.

Resten af dagen gik både min mor og jeg sniffede løs til vores håndled, som to tosser. Det plejer at være et godt tegn på man har fundet en skøn duft, der er gået rent ind 🙂

Hvad dufter du af for tiden? …..vidste du i øvrigt, at du sagtens kan slippe heldigt fra at blande 2 forskellige dufte på din hud til nye lækre varianter…?

el_sku_R56X01_558x768_0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply