0 In Mode

Hvad Krystle Carrington og jeg (ikke) har tilfælles…

tumblr_nrq9gu0qs31u6qwa8o1_500

Smid lige en cyber-hånd i vejret, hvis du også E L S K E R at smide tøjet efter en arbejdsdag og tage noget blødt og rart på, når du kommer hjem. Du ved, af med bh’en (ja, sorry guys, not so sexy reading!) og sår’n.

Det bliver alt for ofte, til en ret grim sweatshirt af en slags og par løse bukser for mig. Men tænk nu hvis man bare engang imellem, i bedste Krystle Carrington stil tog en blød og møg-luxet silke pyjamas på i stedet og tullede rundt og hyggede sig i, til glæde for sig selv og måske resten af husstanden… Jeg har lige forelsket mig hovedkulds i den smukkeste af slagsen, i cremefarvet silke med fuchsiafarvede kanter. Så måske jeg skulle tage mig sammen og blive lidt mere Dollars- agtig fremover – ihvertfald godt det snart er jul! #DearSanta

Den er fra franske Marjolaine og ligger i den dyre ende til 1949 kr. hos Anne Sax

silkepy1

silkepy2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply